Zsófika titka

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Zsófikának úgy tűnik volt egy titka, és ebbe a valamibe feljegyezte.

Mégis mi ez?[szerkesztés]

Tudományos bizonyítás szerint ez a valami [1] egy Zsófia nevezetű lány, vagy mi, egy bizonyos, elrejtett, >titkolt< dolgáról van szó a fent megnevezett cím alatt.

Jó, de mi ez?[szerkesztés]

Mint már mondva lett, hogy senki se tudja, ám számos feketepiaci hír szerint ez a valami egy könyv. Talán, ha hihetünk a drogdílereknek. Ez a könyv, ha hihetünk nekik, Zsófika legféltettebb titkait őrzi. Ha valaki elolvasná, akkor hajmeresztő történeteket olvashatna az említett Zsófika nevezetű valakiről. Ám minthogy nem tudni, ki ez a rejtélyes Zsófika, nem sokra mehetünk eme földrengető mélységű információval.

Ki ez a Zsófika?[szerkesztés]

Zsófika? Senki se tudja, ki ő. Talán ő I. Géza felesége, vagy talán I. János Károly spanyol király hitvese. De az is lehet, hogy egy munkanélküli. Egy viszont biztos. Hogy az ő titkairól szól a könyv[2].

Zsófika, és a könyv[szerkesztés]

Ha már meglenne a könyv[3], amiből amúgy is csak 1 db van az egész világon, akkor bizonyos mértékig befolyásolhatnánk a világ menetét. Ugyanis megzsarolhatnánk Zsófikát, hogy kifecsegjük a titkait. De ehhez előbb szükségünk volna az említett személy jelenlétére, ugyanis enélkül, mint már mondtuk, az információ a Semmivel egyenlő. Ám Zsófikáról még kevesebbet tudni, mint a könyvről[4]. Ugyanis a könyv valószínűleg egy Budapesti nagymama padlásán porosodik a 2. emeleten. De a lányról semmi hír. Valakik azt mondják, hogy látták. Valakik azt, hogy nem... Senki se tudja, mi az igazság. Állítólag a Kalevalában is megjelenik, mint Vejnemöjnen Unokanagyhúga-nővére. Meg a Százholdas Pagonyban is előfordult, de az az epizódrészlet elveszett. Ki tudja, lehet hogy már Zsófika meghalt!

Tudományos bizonyítás[szerkesztés]

Ennek a cikknek a tartalma mind magas fokú bizonyítás következménye, ugyanis:
Zsófika : Zsófia - Női név, vagyis egy nőről van szó. | -ka - kicsinyítőképző, vagyis valózsínűleg egy kislány
titka : Valószínűleg egy drámai eseményt dolgoz föl, tele szerelmi csalódással, és bánattal
könyv : könny - Újabb bizonyíték a drámai eseményekre, a bánatra. | v - Kiegészítő betű, csak a jobb hangzás érdekében. Elhanyagolható.

Lábjegyzet[szerkesztés]

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. A tudosók még a sötétben tapogatóznak ez ügyben...
  2. Ha hihetünk a drogdílereknek
  3. Ha hihetünk a drogdílereknek
  4. Ha hihetünk a drogdílereknek