Vita:Kazincbarcika

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Kazincbarcika egész másképp keletkezett.

Jöttek a honfoglaló magyarok, bele az Kárpát-medencébe, foglalni az hont. Amikor megálltak egy-egy alkalmasnak látszó helyen, a vezérek megkérték Árpád apánkat, nevezné el a helyet, mert hát mégis ő a fővezér. Egyik ilyen helyen elgondolkodik Árpád, és ímígyen morfondírozik: Sok itt a kecske, sok a mét (mi az a mét?), legyen neve Kecskemét. Így keletkezett Kecskemét. Mennek tovább. Egy másik helyen megint megállanak, és néznek kérdően Árpádra. - Sok itt a kecske, sok a mét (mi az a mét?), legyen neve Kecskemét. - De Árpád, olyan már van! - Na, jó, akkor legyen Kazincbarcika!

(uhi)


baromi jó a cikk! :D a rettenetes zoknibáb 2006. november 28., 13:07 (EST)


Hellyea.jpg Fekete Humor! 
Csak morbid lelkületüeknek!
Senkinek a lelkinyugalmáért
nem vállalunk semmiféle felelősséget!

Bevetted már a nyugtatódat?

Nekem különösen tetszik az az oktatószobor, amely bemutatja, hogy Kazincbarcikán milyen módon termékenyítik meg a teheneket. Nálunk is vannak hasonló próbálkozások, már az 1950-es években megjelen újságcikk is tudósított róla. Ekkor egy kissé illuminált férfi, bemászott egy padlásra, ahol a jelenlévő pulykákat kívánta magáévá tenni. Eredmény sajnos nem született, mert valószínüleg nem könnyű egy pulykát hanyatfektetni, és meglehetős zajjal is jár. Így történhetett meg, hogy az éppen arra posztoló rendőr, megakadályozta a végkifejletet.

Azóta töretlen a fejlődés, mert intézményesítettük az eljárást, szaktanfolyamokat szerveztünk és az ott végzettek inseminator titulus megszerzése után hasonló feladatokat látnak el. - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. november 29., 00:47 (EST)