Vita:Holokauszt

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

hm... milyen dolog megsemmisíteni még a szócikk történetét is? Még itt, az Uncyclopédián is? Ezek után még csodálkoznak, hogy egyre többen hisznek a konspirációelméletekben... A nagy antiszemitizmus ellen harcolók az első számú okai az antiszemitizmus terjedésének. Gratulálok! Ha így folytatjátok, tényleg mindenkiből antiszemitát csináltok :) --79.119.214.211 2008. április 2., 20:42 (UTC)

Legalább tanuld meg helyesen leírni az Unciklopédiát, ha már ennyire ellenhálhatatlan kényszert érzel. Ott van nektek a bombagyár , na ott kedvetekre kigyűlölködhettek magatokat, nem veszed észre: nem kíváncsi rátok senki, magyarán nem kellettek a világnak.--Immanuel Blue morpho butterfly.jpg 2008. április 2., 20:54 (UTC)
Immanuel: Légy szíves, olvasd el a kerüld a személyes támadásokat irányelvet! A tartalmat véleményezd, ne a szerkesztőket. A személyes támadások megnehezítik a konstruktív vitát, gyengítik a közösség összetartását és elriasztják a felhasználókat. Légy szíves, őrizd meg a hidegvéred szerkesztés közben. Köszönöm. (Aláíratlan hozzászólás, szerzője 82.131.247.95 (talk • közreműködései) )


Hallottatok olyanról,hogy szólásszabadság??Az angol Wiki paródián simán léteznek hasonló szócikkek,sot, a zsido szocikknél Chubakka/nem tudom ,hogy írják,ne koss belém-Jewbacca/ van kirakva egy tipikus ugyn. hairy jew-nak.Ilyen esetekben szinte jó,hogy 1920-ban létrehoztak egy gúnyhatárt,egész MO egy nagy rakás /mindenki gondoljon amit akar/.Még szerencse,hogy a magyarországiaknál fényévekkel színvonalasabb csehországi egyetemre megyek,ott ilyenekkel egyáltalán nem foglalkoznak,azért is van elobbre az ország.

Egy ember szabadsága ott véget ér ahol a másik szabadsága elkezdődik. Amikor ezt a határt átlépte annak már zaklatás, vagy erőszak a neve. Mindennek megvan a maga szabálya, még a kutyasétáltatásnak is. Ti dühönghettek, utálkozhattok a bombagyáron, ahol ha jól tudom elég kemény cenzura működik - ami nem tetszik az ötcsillagosoknak az repül; itt is szabályok vannak: nem gúnyolódunk egymással, hanem vicces cikkeket írunk - veletek ellentétben kulturáltabban és nem nyomozzuk ki az emberek lakását, hogy majd megverjük őket ha nem tetszik mit mond. Ha valaki pedofiliáról ír cikiket, mert tegyük fel pedofil akkor hagyjuk, mert szolgalelkűen meghajlunk a szólásszabadság előtt? Hatmillió ember halálán (köztük számos gyermek) csak egy elmebeteg primitív egyén képes/tud gúnyolódni.--Immanuel Blue morpho butterfly.jpg 2008. április 2., 22:56 (UTC)

Immanuel: Légy szíves, olvasd el a kerüld a személyes támadásokat irányelvet! A tartalmat véleményezd, ne a szerkesztőket. A személyes támadások megnehezítik a konstruktív vitát, gyengítik a közösség összetartását és elriasztják a felhasználókat. Légy szíves, őrizd meg a hidegvéred szerkesztés közben. Köszönöm.
http://unciklopedia.org/wiki/1956 . Ilyet persze szabad, itt nem halt meg elég ember, hogy tiltva legyen a röhögés rajta.


Ki állapította meg ezt a határt? Admminok,moderátorok. Ki orzi az orzoket? /Juvenal/(Aláíratlan hozzászólás, szerzője Istimester (talk • közreműködései) )


bombagyár[szerkesztés]

Megjegyzem, _ez_ a kijelentes mar surolja a becsuletsertes hatarat. (Aláíratlan hozzászólás, szerzője Cyberneko (talk • közreműködései) )


Dehogy, Immanuel sose tesz ilyet

Én is olvasom,regisztrált tag vagyok és nem tartom magam dühöngő gumiszoba elmebeteg gyűlölködő, buta, primitív embernek/tesztek alpján 124es az IQ-m,kivételes tanulmányi elomenetelem van,megeroltetes nelkul tul vagyok az erettségik extern részén,tagja vagyok a Csemadok-nak,régebben részt vettem tobb anyaországi anyanyelvi olvasótáborban,nyári kulturális programokon,tobb márciusi forradalomrol való megemlékezés szervezésében stb/. Bár sokmindennel nem értek egyet a bombagyárral,nem teszek becsmérlo kifejezéseket egy egész kozosséggel kapcsolatban. És nincs homorérzéked.A szócikkben sztereotípiák ismételgetése által akár viccnek tunt az egész,erre tabuizáló sértodott torlés a válasz.

Szóval még csak most érettségizel... akkor nem lehetsz több tizennyolcnál :). Térjünk vissza a témára, úgy 5 év múlva. Hogy ez az általános vélemény a bombagyárról - biztos nem minden tag elmebeteg, de 80% biztos az - az nem meglepő elég egy oldalt megnézni, csak arról szól minden, hogy utáljuk ezeket, meg azokat. Szánalmas . Én nagyritkán néztem be, de az ember gyomra felfordult a hozzászólások 80%-tól, és ez nem egyedi véleményem. Köszönöm, de én nem kérek belőletek. De én vagyok a hülye, hogy egyáltalán foglalkozom veletek, itt be is fejeztem. Jó éjt. (A kulturálist rövid u-val írjuk, az egyet egy gy-vel, valamint vesszőt úgy használjuk, hogy: szó - vessző - szóköz - szó, sok sikert az érettségihez ;))--Immanuel Blue morpho butterfly.jpg 2008. április 2., 23:22 (UTC)
Immanuel: Légy szíves, olvasd el a kerüld a személyes támadásokat irányelvet! A tartalmat véleményezd, ne a szerkesztőket. A személyes támadások megnehezítik a konstruktív vitát, gyengítik a közösség összetartását és elriasztják a felhasználókat. Légy szíves, őrizd meg a hidegvéred szerkesztés közben. Köszönöm.

Kossz szépen. Még szerencse, hogy nem nyelvésznek/magyartanárnak megyek/ebbol vagyok leggyengébb/! Ugyesen alkalmazod a koromat,ezzel szinte súlytalanítod a mondandómat. Viszont látom a ismét nem a lényeggel torodsz. Na jó éjt T.Réka/nem vagy egy kicsit idealista?/.(Aláíratlan hozzászólás, szerzője Istimester (talk • közreműködései) )

Ott van peldaul Mozart az sem ertem mit ugralt olyan fiatalon, meghogy azt hitte, tud zenet irni? Koze sem volt hozza...

"Hatmillió ember halálán (köztük számos gyermek) csak egy elmebeteg primitív egyén képes/tud gúnyolódni.-"

Jah. "Gúnyolódni" nem lehet, de hasznot húzni belőlük teljesen elfogadott dolog mi? (kárpótlások milliói) Mennyit ér egy halott dollárban?

És mi van az 1956-os lappal? A kettős mérce jegyében az rendben van? (Aláíratlan hozzászólás, szerzője 80.253.190.13 (talk • közreműködései) )


veletek ellentétben[szerkesztés]

NA akkor ki általánosít? Ne keverd a Kuruc.info-val.Nem vitatom a holokauszt tényét,de nem értem,hogy egy szócikk miben korlátozza valakinek a szabadságát. Nyugodtan írj humoros szócikket a pedofíliáról,hidd el nem zavar.Mivel az Unciklopédián jelent meg,tudni fogom,hogy humorról van szó,pedig egyértelmuen devianciának tartom.(Aláíratlan hozzászólás, szerzője Istimester (talk • közreműködései) )


Összefoglaló[szerkesztés]

  1. Határok: a nyílt, vagy burkolt rasszizmus, a jóízlés durva megsértése, az ostobaság, az analfabétizmus, a zsigerből vagdalkozás.
  2. A humortalanság nem. Az csak szánalmas.
  3. A laptörténetet senki sem tünteti el. Eltűnik magáról, szoftverileg.
  4. A zsidózás, buzizás, cigányozás fejlett kultúrákban pattanás a társadalom testén, a fejletlenekben pedig kelés. Egy fejlett demokráciában elég púderezni, senki nem bámulja a másik pofáját.
  5. Adminok semmit sem döntenek el, csak intézkednek.
  6. Nyugi.
--OsvátA Palackposta 2008. április 3., 06:57 (UTC)
Jelezd kérlek az angol Uncyclopedia-n is a szabálymódosítási kérelmeidet, addig is a fentiek sajnos csak a te egyéni véleményed tükrözik (Aláíratlan hozzászólás, szerzője 82.131.247.95 (talk • közreműködései) )
Kérd Te. Ez egy humoros oldal, ha nem arról vitatkozunk, hogy a hülyeség antiszemitizmus-e, meg hogy mindig az áldozat-e a hibás. Ennek a vitalapnak sincs túl sok értelme. És annak sem, hogy egyeseknek kizárólag ennyi a mondanivalójuk a szólásszabadság keretei között. --Linkoman 2008. augusztus 30., 19:20 (UTC)