Utód

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Az utód más szóval gyerek.

Lérehozása[szerkesztés]

Létrehozása viszonylag egyszerű, de a következmények igencak súlyosak. Az alkotói munka elős fázisa a közös ülés. Ez a könnyebb. Az utód létrejötte elkerülhető, ha >>>energiánkat<<< a felső bejáratra pazaroljuk. (vö:Orális szex) Miután megtörtént az első fázis, jöhet a második, a terhes kismama elviselése. Ez SOKKAL nehezebb, és SOKKAL tovább tart. De tényleg. Majdnem kilenc hónapig. Fejleszthető jártasságok ezidő alatt: hányáseltakarítás, nagyfokú szociális érzékenység, satöbbi satöbbi. A 9 hónap végére a hordozó egység (gyk.: szén lapú női életforma) mérete megközelíti egy ámbráscet méretét (rosszabb esetben Lagzi Lajcsiét is).

Az utód megszületése[szerkesztés]

Ezután két választás lehetséges:

  • Bevisszük a nőt a kórházba, majd pedig úgy teszünk, mintha érdekelne minket a jövevény
  • Behelyezzük az asszonyt egy nagy dézsa forró vízbe, úgy állítólag neki jobb a szülés, majd pedig elemgyünk focimeccset nézni.

Bármelyiket választjuk, egy GYEREK fog megszületni. Két csoportba oszthatjuk: Coraszülött és Tescoszülött.

Első hét év[szerkesztés]

Na ez kritikus. De tényleg. Ilynkor értelmi képességei nem nagyobbak egy kőszáli kecskéjéénél, és maga alá vizel. Ekkor még foglalkozni kell vele: baromságokat mesélni, meg hasonlók. Ilyenkor saját házunkban tároljuk az utódot. Megemlítendő, hogy tortával és playmobillal táplálkozik.

7-18 év[szerkesztés]

7 éves kortól a gyereket átalános iskolába iratjuk (ha szerencsénk van, bentlakásosba). Az állam neveli(valami ilyesmi rémlik Spártából, de WP:BSZ ha tévedek).14 éves kortól fennáll a veszélye, hogy ő is gyereket szül. Akadályozzuk meg!! 18 éves kor után elkötözik, és 30 évig hírét se látjuk.

Hasznossága[szerkesztés]

Bár mindeddig pénz-, energia, >>>energia<<, időpocsékolásnak tűnt, de igazából jó befektetés. Amikor 60-70-80 évesek leszünk saját pénzén bedug minket egy idősekotthonába, megmentve minket a fagyhaláltól, amit az okozott hogy lakásunkat eladtuk, ohgy neki ballagási ajándékot vegyünk.

Juttatások[szerkesztés]

Különböző juttatásokra van még szüksége ahhoz, hogy felnőjjöj:

  • Pofon. Gyurcsány betiltotta.
  • Szülinapi ajándék: az év valamely napján adjunk neki egy drága , haszontalan tárgyat. Lehetőleg minden évben ugyanazon a napon
  • Koton: lásd 7-18 év fejezetünket
  • Tandíj/tanszerek/kenőpénz az igazgatónak/stb: ezzel fizetjük le az iskola alkalmazottait, hogy ők szenvedjenek, ne mi.

Utódok a művészetben[szerkesztés]

Igen sokan ábrázoltak gyerekeket már a reneszánszban is. Ezek felbecsülhetetlen alkotások, ugyanis kiderül belőle, ohgy pedofilok voltak az alkotóik.

Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)