Upgrade

Az Unciklopédiából

Upgrade[szerkesztés]

Az upgrade (ejtsd: ápgréd vagy ápgréjd) az az eset, ami akkor következik be, ha a szoftver, hardver (azaz a világon bármi, telefon, autó, esernyő, pészméker, ...) nem működik a felhasználó alapvető elvárásainak megfelelően, nem használt a kikapcs-bekapcs-újraindítás, ctrl-alt-del, monitorba ordibálás, reset, operátorral üvöltözés a telefonba, egér és billentyűzet földhöz vagy monitorhoz vagdosása, vagy ezek tetszőleges kombinációja,és ami nagyon fontos, már minden lehetséges patch (ejtsd: peccs) installálásra került.

itt szúrnám közbe, hogy a patch az a javítócsomag, amit azért kell már a piacrakerülés másnapján a szoftver és/vagy hardver javítására felhasználni, mert a piac (=felhasználó, ügyfél, beteg, anettka...) olyan gyorsan igényli az új megoldásokat, hogy már félkészen ki kell aztat tenni a pócra. ilyen patch-ekből akár többet is elsütnek, mire elismerik, hogy ez már nem jó semmire, ilyenkor jön az upgrade.

Az upgrade persze megoldja az addig felmerült problémák 87,5%-át, de természetesen generál 142 újat, aminek kijavítására az egész marhaság kezdődhet megint elölről!

Mindenkinek a legnagyobb megelégedésére.