Unciklopédia:Jogi nyilatkozat

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Az Unciklopédia egy nyílt tartalmú lexikonparódia,


vagyis személyek és csoportok szerveződése annak érdekében, hogy az emberi humor gyűjteményét hozzák létre és azt folyamatosan fejlesszék. A felépítése lehetővé teszi bármely internet kapcsolattal és World Wide Web eléréssel rendelkező egyénnek, hogy az itt található tartalmakat tetszőlegesen módosítsa. Ezért mindenképpen vedd figyelembe, hogy semmiféle itt olvasható tartalom nem ment át semmiféle cenzúrán, és semmi garancia nincs arra, hogy szakmailag teljes, pontos vagy megbízható információkat tartalmaz.

A szerzők, résztvevők, szponzorok, adminisztrátorok, rendszergazdák, vagy az Unciklopédival bármilyen egyéb kapcsolatban levők egyike sem vonható semmilyen módon felelősségre bármilyen pontatlan vagy sértő tartalomért, vagy ezen tartalom olvasása, felhasználása vagy hivatkozása (linkelése) kapcsán keletkezett károkért, valamint a felsoroltak nem vállalnak semmiféle garanciát vagy kártérítési felelősséget ezen tartalmakért.

Az Unciklopédia nem vonható felelősségre semmilyen bekövetkezett kárért, mivel az egy önkéntes tagságú szervezet, amelynek célja egy szabadon elérhető parodisztikus lexikon. Ezen információt önként használod fel, és nincs semmiféle megegyezés, vagy kapcsolat közötted és az Unciklopédia között az információk felhasználását, vagy módosítását illetően a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételein túl.

Sem az Unciklopédiával kapcsolatban, sem a társprojektekkel kapcsolatban senki nem felelős azért, hogy bárki bármilyen módon megváltoztatja, szerkeszti, módosítja, vagy eltávolítja azon tartalmat, melyet a projekten vagy projekteken keresztül te publikáltál.

Köszönjük, hogy végigolvastad ezt a lapot, és kívánjuk, hogy jó és hasznos tartalmakat találj az Unciklopédiában!