Unciklopédia-vita:News

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Pulitzer József, Pulitzer-díjas újságíró

A hirado.hu-n találtam egy alapvető fontosságú MTI-hírt, viszont nemtom, hogy bekopizhatom-e (szerzői jog). Egyébként az mti hírfolyamban is megtaláltam. Az értéket közvetítő csatorna - amely "több mint Internet" - a Csipesz címet adta az opusnak, ami közelsem piskóta. Számsor 2007. január 7., 06:25 (EST)

jav.: bocs, Csipesz névvel egy rovatot neveztek el, a cím Bepisilt a kislány, ráhívták a rendőrséget. Számsor 2007. január 7., 06:28 (EST)


Embertelen mennyiségű ostoba intimpistát olvashatni itt Maga csak tudja, Intim Pista – Színházi Élet; ezerkilencszázhuszonharminc

Szaporodnak a baljós jelek[szerkesztés]

Lásd még:

  1. élőflóra;
  2. Flóra, csináljunk gyereket, hadd hányjon;
  3. bifizdus effssenzsis (ezt nem tudjuk, hogyan kell írni, mert még ember nem írta le).
OsvátA Palackposta 2007. július 14., 08:27 (UTC)
Esetleg: Bifidus essensis? (Hoppá, most elárultam magam. Nyavalyás mikrobi órák).Gizmóka 2007. július 14., 08:37 (UTC)
megj.: szakértő hozzászólás következtében javítva.

Gáz[szerkesztés]

Szar ügy, pont. Húúú!

Az SZDSZ tavalyi elnökválasztásának második fordulójában 26-tal több szavazócédulát számoltak össze, mint ahányan aláírták a jelenléti ívet - derült ki a Fővárosi Bíróságon fellelhető jegyzőkönyvekből.
Az Index következtetése szerint tehát nemcsak álküldöttek, hanem fantomszavazók is befolyásolhatták a választás eredményét.
Az elnökválasztást 13 szavazat döntötte el. A hivatalos végeredmény szerint 749 küldött szavazott - Fodor Gábor 367, Kóka János pedig 380 szavazatot kapott. A bírósághoz benyújtott jelenléti ív szerint viszont csak 723 szavazólapot vettek fel.
A második fordulóban a párt illetékesei helyben nyomtatták ki a szavazólapokat, ők szedték össze az urnákat. A szavazás kezdetekor az újságírókat kiküldték a teremből, amire még nem volt példa az SZDSZ történetében.

Szarügy

WikiIndex[szerkesztés]

Nahát!

Dinnye[szerkesztés]

Symbol opinion vote.png Megjegyzés: egy képaláíráshoz; ehhez:

Magyarország alapanyaga cseh szemmel. Magyar táj cseh ecsettel.
Mé'??? Hát nem dinnye itt mindenki??? OsvátA Palackposta 2009. január 19., 13:07 (UTC)

Nomen est omen?[szerkesztés]

Megírja valaki az óvás hiteles történetét? Tényleg a Sallay-Bunkó páros a hunyó, vagy a palik a másik kocsiból? Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2009. január 19., 16:58 (UTC)