Ufók az 51-es közben

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Mint ahogy minden nagyvárosban úgy Nevadában is található egy 51-es köz.A mi városunkban ez egy templom utcája,de vajon lehet összefüggés?

Valószínüleg igen.Ja igen folytatom.Tehát Nevadában egy különleges 51-es köz található,ahhol sok nebuló szerint sok ember lehet (akarommondani ,űrlény) befolyásos emberek szerint mint én több szakbarbárt vagyis mérnököt is oda vitettek hogy megnézzék a lezuhant gépezeteket amik lezuhantak .

Az UFO-k[szerkesztés]

Nos, ezek bizalmas információk de ha rászánom magam akkor menni fog.Egyesek (most nem a bukottakra gondolok) szerint a 1947-es Roswell-i lezuhant hátitáskát, vagyis Ufót szállították át 30 év múlva.(Egészen addig megtanulta hogy aki másnak vermet ás az pisis vagy kakás). Komolyra fordítva a szót (Brit tudósok megállapították) az az űrleány megtanult több nyelvet (nem az emberi szervre gondolok)jujj de ijesztő.Ugye, milyen durva az összefüggés? Tehát kettesek szerint az az UFO egy szürke idegen, aki 123 cm volt és egyébként az x ² s méret kell neki de ez nem lényeg.

Na, de most mennem kell kapálni a mezőre.