Tumblr girl

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ahogyan a Bibliában a világot, úgy az élet Magyarországot is csapásokkal sújtja. Mondjuk... Abban a könyvecskében, csak 10 csapásról volt szó, ráadásul, ami itt folyik az felér minimum egy vérözönnel vagy egy sáskajárással!

Bemelegítő[szerkesztés]

Oké, hogy vannak pávák, meg überkirály garázsbolyok... Vagyis, nem oké, de hát ez ellen nem tudunk mit tenni. Mindegy... Haladjunk!

Megnevezés[szerkesztés]

Azt hiszem, hogy az Evolúciós Zsákutca csoport kibővült még egy fajjal, az úgynevezett: Támblör Görlökkel.

Általános adatok[szerkesztés]

Furcsa egy állatfaj, testmagasságuk nemigen haladja meg a 170cm-t, azonban súlyuk így is elérheti a 80-85kg-t! Egész egyszerűen káprázatos! Erre nincs más szó!

Táplálkozásuk[szerkesztés]

Étvágyuk csillapítása érdekében mekdönelces, börgerkinges, de akár a kéjefszís kaják is szolgálhatnak. Természetes élőhelyük a bevásárlóközpontok és a városok legforgalmasabb terei. Általában 3-4, helyenként 6 fős csoportokban tartják fel a mögöttük haladó embereket a telefonjaik segítségével.

Öltözködésük[szerkesztés]

Öltözködésüket és gondolkodásukat azonos szó jellemzi: egyszerű.

Kedvelt és egyben egyetlen ruházatuk a trikó szoknyával/ picsanadrággal. Lábbeliként adidas/ nike cipőt hordanak, ám így is fenn áll a cink veszélye, miszerint hamisítvány!

A Plázacicusz Kurvusszal ellentétben retikül helyett tornazsákot hordanak magukkal, azonban a táska tartalmáról a mai napig csak legendáink, illetve apokrif irataink vannak, így semmi biztosat nem tudunk róluk. Kilógó "melltartó"pántjaik sugárfertőző energiával rendelkeznek, amik magukhoz vonzzák leginkább a férfi egyedek tekintetét.

Jellegzetességek[szerkesztés]

Nagy valószínűséggel a fajnak kb. 60%-a fényérzékenységben szenved, hiszen éjjel- nappal napszemüvegben vannak. Tradicionális jelképük a két felé fonott haj. Szaporodásukról sincs különösebb információnk. Feltehetőleg, ahogy az egysejtűek, ők is osztódnak, bizonyos találgatások szerint az is elképzelhető, hogy csaját magukat teszik vemhessé. (Pl.: South Parkban Cartman anyja.)

Társas viselkedés[szerkesztés]

Ártalmatlan teremtmények, nyugodtan megközelíthetjük őket, ám etetni, esetleg szóba elegyedni így sem ajánlott, hiszen ha feldühítik őket képesek akár a saját társuk torkát elharapni röptében! Alkalomadtán megkímélik a másik életét, könyörületesek lesznek és ilyen esetben letiltják fészbukon!

Ha hozzájuk hasonló egyedekkel találkoznak, úgy tűnhet, hogy megenyhül a szívük, de a figyelmük még így sem lankad, nem válnak sebezhetővé egy percre sem. Megsemmisítésükhöz 2 szót szoktak alkalmazni: "Tömeg vagy!"

Ennek a kifejezésnek a hallatán agyvizük felforr, kezdetét veszi az izomsorvadás, majd nekiállnak toporzékolni, hisztizni és ordibálni. Nem sokkal később a földre hullanak, majd amikor az ember azt hinné, hogy megfulladt a taknyában és a könnyeiben vergődik még egy- kettőt, s végelgyengülésében elhalálozik.

FIGYELMEZTETÉS, ÉLETVESZÉLY!!![szerkesztés]

Műsorunk megszakításáért elnézést kérünk. Most értesültünk legújabb fejleményekről, miszerint egy-két mutálódott egyednek, már-már annyira élesen ki van húzva a szemtusa, hogy akár egy kifejlett elefánt torkát is képes átvágni vele!

FIGYELEM! ÉLETVESZÉLY!!! Az ilyesféles tumblisz görlusz fanuszokat mindenki a saját felelősségére közelítse meg!

U.i.: Megfigyelhető, a csapaton belüli ellentmondást nem tűrő viselkedés is. Bal szélső egyedet, máris elkezdték kiközösíteni "furcsának" titulált hajviselete miatt! Láthatóan elkezdték saját sorsára hagyni, mit sem törődve az egymáshoz fűződő kötelékekkel.

Köszönetnyilvánítás[szerkesztés]

Nagyon szépen köszönjük az összefoglalót Gyuri barátunknak, aki félelmet nem ismerve, életét kockáztatva bemutatta nekünk ezt a nagyon veszélyes állatfajt...Köszönjük :)