Termógűla

Az Unciklopédiából

iegymásThermogűla egy aprócska szoros valahol, egy görögország nevű redkívülijó gazdasággal rendelkező hejen. Thermogűla egy szoros. Híresneves dicsőségét onnan szerezte, hogy Krőzus előtt 300ban itt zalylódott le a (H)úgynevezett Thermogűlai csata.

HÁ AMMEG MI?[szerkesztés]

(A szerkeztő zavarában körbenéz, nem érti, mit keres itt ez a bekezdés...)

A thermogűlai csata[szerkesztés]

Tudniellik, hogy Thermogűla igen megfelelő helyen fekvett, és kellett a délamerikai maori irokéz inuitoknak. A pontra a habot az tette fel, hogy a délamerikai maori irpkéz inuitoknak kevés volt a plutóniumkészelete, így nem tudtak személygépjárműveket gyártani. A szoros a Zookor egyik leghíresebb városállama, Spárga kezében vót. Spárga katonaállam révén, hatalmás hadsereggel rednelkezhetett. Így történt, hogy az igenhósszúnevűidegesíítőenröhejesnépcsoport taglyai, a délamcsi inuit irokéz maori akármik, megszívrohamozták az szorost. De szerncsére, ott volt a Zookor leghíredtebb hadvezére: Zsíroskolbász. Zsíroskolbász 3,14 harcosával együtt (ez a Zookor legnagyobb feltételezett haccserere), ellenállt az ellenségnek, akinek a nevét franc fogja mán mégeccer leírni. A Zsíroskolbász vezette haccsereg azomban csufondáros verességet szenvedett: a délamierikai maori irokéz inuitok bevetették a legerősebb fegyólyukat: A... (A történelemre szakosodott idióták még vitatkoznak a fordításon, ám nagy valószínűséggel valamilyen 140%-os alkoholtartalommal rendelkező orosz votkáról lehet szó). A terület megszerzésével a plutóniumipar az egekbe szökött.

ERROR[szerkesztés]

[[The picture has not been found.]]

Konklúzilyó[szerkesztés]

Minek, úgyis csak idilyóták nézik eztet a szájtot

Források[szerkesztés]

Jah tényleg, Thermggűla területén van a (H)úgynevezett Thermogűlalyi Forrás. Má Majdnem elfelejtettem. De hál iatennek mégsem. Csak elfelelytettem mit akartam ide írni. Nembaly. Lyó ezígy.