Szerkesztővita:Rhubella Marie

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Olá a todos, eu sou Rhubella Marie, uma sockppupet brasileira. Se quiserem falar comigo ou com meu dono falem em inglês. Rhubella Rat.jpgRhubella Marie, a patkány preppie zoknibábja 131 preppieditsRhubella.jpg 2009. május 10., 09:46 (UTC)

Chees[szerkesztés]

Swiss cheeses are in Switzerland. Your images are not free licenses. Sorry. OsvátA Palackposta 2009. május 24., 18:19 (UTC)

MrT.gif Mr. T. says:
„Your images are not in Public Domain.
Use at your own risk!”

Your pictures[szerkesztés]

Dear Rhubella Marie! All Uncyclopedias have very much nonpublicdomain images. Uncommons also. Sorry. We don't know authority your pictures. Thanks. OsvátA Palackposta 2009. augusztus 2., 12:46 (UTC)

The big problem is, that I do not speak English. Have you motion write contribution in Hungarian Unciklopédia? Best regards! OsvátA Palackposta 2009. augusztus 2., 13:07 (UTC)

User:MarceloRenard2? ← ← ← It's your sockpuppet??? OsvátA Palackposta 2009. augusztus 2., 13:12 (UTC)

I'm tired. Stand at ease! Go to the esperanto Uncyklopedia to one week. Thanks! OsvátA Palackposta 2009. augusztus 2., 13:37 (UTC)

Your violet[szerkesztés]

<css> tag makes big violet problem for all page. I erase it. Thanx. Próbaszerkesztő 2009. augusztus 9., 16:52 (UTC)

Interwiki[szerkesztés]

Dear Rhubella Marie! It's our tradition: 1st language in list of interwiki is english. Thanks! OsvátA Palackposta 2009. október 18., 14:52 (UTC)

lol Esküszöm, nem tudom. Rhubella Rat.jpgRhubella Marie, a patkány preppie zoknibábja 131 preppieditsRhubella.jpg 2009. október 18., 15:00 (UTC)

A Szabad Magyar Unciklopédia szerkesztőségének válasza[szerkesztés]

Hi, this is our answer:

A Magyar Unciklopédia hivatalos közleménye:

Mi a Független Magyar Unciklopédia szerkesztői megdöbbenéssel és megbotránkozással értesültünk róla, hogy a több testvér-unciklopédiát megszállva tartó Wikia Birodalom ismételten felrúgja az önmaga által is aláírt Wikijogok Nyilatkozatát. A Magyar Unciklopédia szerkesztői közössége mélységes felháborodással vette tudomásul, hogy a Wikia Birodalom a tömeges igény ellenére önkényesen és nyilvánvaló brutalitással lehetetleníti el az új nyelvi változatok megjelenését. A Wikia undorító kétszínű játékának része az is, hogy megkísérel pénzt csinálni a tulajdonában álló és saját fenntartású szerverein üzemelő angol nyelvű Unciklopédiából és ezért a célért egyre újabb szerkesztők bepalizására törekszik.

A Magyar Unciklopédia a nemzetközi wikiszolidaritási mozgalom szellemiségének megfelelően felszólítja a Wikia Birodalmat, hogy az azonnal hagyjon fel az unciklopédisták jogainak lábbal tiprásával, ne veszélyeztesse a wikimozgalom szabadságát! A Wikia magatartása súlyos kockázatot jelent a wikivwilág hatalmai között fennálló erőegyensúlyra, a wikiközi biztonságra és a honlapjaink közötti együttműködési programokra nézvést egyaránt.

Szabadságotokért harcoló Wikitársaink! Tudnotok kell, hogy harcotokat mély szimpátiával és reménykedéssel figyeljük, akár csak a Szabad Unciklopédiák Föderációjának többi tagja is. Ne adjátok fel a harcot, tartsatok ki! A magunk részéről készen állunk a harcotok eredményes megvívásához szükséges összes lelki és szellemi támasz nyújtására! Ígérjük, hogy a Magyar Unciklopédia szerkesztői a wikivilág minden fórumán tiltakozni fognak a Wikia Birodalom manipulatív, megszálló és a wikijogokat letipró törekvései ellen! Tartsatok ki, a segítségünk már úton van, a szabad wikivilág nem hagyhatja, hogy a sötétség erői győzzenek!

A Magyar Unciklopédia Külkapcsolati Irodája.

We post the original in Hungarian, You need someone who knows the language and can translate it to English. Beroesz 2010. június 27., 07:12 (UTC)

Animation[szerkesztés]

All right reserved. Best regards: OsvátA Palackposta 2010. szeptember 19., 09:41 (UTC)

Thanks, meanwhile we informed Carlb about our problem. Does Uncyclomedia have any effective means reporting and correcting such problems? Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2010. szeptember 19., 12:18 (UTC)

Machine translation[szerkesztés]

Traducción.png

Szia! Az általad létrehozott Fifi Le Fume szócikk szövege részben, vagy egészben értelmetlen zagyvaság, valószínűleg fordítógép segítségével készült. Mivel a nem megfelelő szövegű cikkek nem maradhatnak fenn az Unciklopédiában, a gépi fordításokat minden esetben töröljük. Köszönöm!

Oi! Ele por meio de você criou Fifi Le Fume o texto de uma entrada de dicionário em parte, você é bilgewater sem sentido em inteiro, preparou a ajuda de uma máquina de tradutor presumivelmente. Desde que os artigos com um texto irrelevante podem não permanecer Unciklopédiában, eliminamos as traduções automáticas em todos os casos. Agradeça-lhe! – OsvátA Palackposta 2010. szeptember 22., 19:22 (UTC)

Tube[szerkesztés]

But we could correct and rewrite it...
That youtube embedding mode is great! :-)Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2010. szeptember 23., 18:27 (UTC)
Thanks. It helps my {{tubi}} template.Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2010. szeptember 24., 18:15 (UTC)