Szerkesztővita:Laurusnobilis

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2007. július 23., 08:35 (UTC)

Történetek Leninről[szerkesztés]

Szia! Örülnék, ha megmagyaráznád, hogy miért radíroztad ki az interwikit? Kösz. OsvátA Palackposta 2007. július 24., 21:37 (UTC)

Sorry, I don't speak Magyar, please say it again in English or Italian or German or ...

If you are saying about the interwiki in the page Történetek Leninről, I deleted them because they cause trouble with automatic management of them. For managing the interwiki with the bot, it is required that there is an one-to-one correspondences between the pages in each language. Lenin and Történetek Leninről are two different topics, which in Russian have two different pages: "Ленин, Владимир Ильич" and "Рассказы о Ленине".

By the way, is Dajcs a country, a people or a language? I mean: should that page link to "Germany", "German" or "German language" ?

Laurusnobilis 2007. július 25., 15:25 (UTC)

  1. OK.
  2. Dajcs is a language. Thanks. OsvátA Palackposta 2007. július 25., 16:56 (UTC)