Szerkesztővita:Lancz Hangyasz

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Na eztet meghagyom mer' jó' néz ki[szerkesztés]

UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Itt legalább annyi mindent lehet, mint amennyi mindent nem lehet. Fogd ezt fel pozitívan!

Első három lépésként böngészd át az irányelveket, a humorelveket, a képhasználati irányelvek(re mutató linket) és a gyakran felmerülő kérdéseket. (Egyebekről szanaszét olvashatsz).

Ez a három (?) kis lépés az Unciklopédiának, de három (?) hosszú nagy lépés egy frissen életre kelt Unciklopédistának.

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod.

Alkalmasint írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon.
A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá.
Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2015. április 5., 09:02 (UTC)

Pár dolog amit nem szeretnél hallani a műtőben az orvosodtól[szerkesztés]

Szia! Nem akarod ezt a dolgot új szócikként létrehozni? Aztán kidobnám a Homokozóból... Nos? (...és Üdv!) OsvátA Palackposta 2015. április 9., 09:47 (UTC)

Szia (tegezés: én beleegyezek)! Először úgy gondoltam, hogy beadom szócikként de aztán meggondoltam magam. Egyébként nyugodtan ki lehet törölni mert a számítógépemen megvan a jegyzet. Üdv.: Én --Lancz Hangyasz Postagalamb 2015. április 9., 15:55 (UTC)

Hát ezekben a wikikben tudod, ez a tegeződés a szokás. De ha kívánod, magázódhatunk. Ami pedig a lényeget illeti: nem azt mondom, hogy törlöm, hanem azt mondtam/kérdeztem: miért nem formálod új szócikké a cuccot? Még mindig ez a kérdés. Üdv! OsvátA Palackposta 2015. április 9., 16:17 (UTC)

Tehát: úgy gondoltam "nem elég megfelelő" ahhoz, hogy beadjam de ha jó szócikknek akkor beadom. Üdv.: Én Ui.: A tegeződés megfelelőbb számomra --Lancz Hangyasz Postagalamb 2015. április 9., 16:31 (UTC)

Szerkesztő:Lancz Atka[szerkesztés]

Szia! Mind a korábbi regisztrációd, mind a vitalapja üres és nem zavar senkit. Technikailag (amennyire tudom) gyakorlatilag törölhetetlen; viszont nem zavar semmit. Levédhetem örök időkre, és olyan lesz, mintha nem lenne: szerkeszthetetlen lesz. Oké? OsvátA Palackposta 2015. április 14., 16:23 (UTC)

Szia! Én beleegyezek. Köszönöm! Üdv.: Hangyász Postagalamb 2015. április 14., 16:28 (UTC)

Pet pigeon sm.jpg

Hollandia[szerkesztés]

Egy három évvel ezelötti Hollandiát találtam a töröltek között. Nem te csináltad. Ha jól látom, csak egy vacak infobox volt benne. Van értelme azt helyreállítani? Vagy belelendülsz nulláról? Üdv! OsvátA Palackposta 2015. július 23., 19:25 (UTC)

Hát... Hogyha már feltöltöttem egy fájlt akkor szerintem elkezdem írni és ha eljut egy számomra megfelelő szintre a cikk akkor "kiadom". Ha nem, hát nem. Hacsak a tartalom miatt törölted lesz ami, lesz belekezdek. Üdv.: Hangyász (vita) 2015. július 24., 10:12 (UTC)