Szerkesztővita:Hidiraaaa

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Első három lépésként böngészd át az irányelveket, a humorelveket, a képhasználati irányelvek(re mutató linket) és a gyakran felmerülő kérdéseket. (Egyebekről szanaszét olvashatsz).

Ez három (?) kis lépés az Unciklopédiának, de három (?) hosszú nagy lépés egy frissen életre kelt Unciklopédistának.

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Dr.Garfbob10 (vita) 2018. április 5., 14:41 (UTC)

re:Tőlem[szerkesztés]

Hello!

Szóval te voltál Lione! Örvendek a szerencsének és annak is, hogy sikerül megköszönnöm azt, hogy az általam kitalált 1-2 állati országot továbbiakkal bővítetted, ezzel komplett világokat teremtve. Hálás vagyok érte. :) --Dr.Garfbob10 (vita) 2018. április 16., 16:46 (UTC)

re:Ideiglenes üzenet[szerkesztés]

Hello!

Kösz hogy szóltál, észre se vettem. :D --Dr.Garfbob10 (vita) 2018. április 21., 10:30 (UTC)

Hejesíráss[szerkesztés]

Vannak vicces helyesírási hibák is. Ám önmagában nem mindegyik elírás vicces...--Linkoman (vita) 2020. május 13., 23:08 (UTC)

Rókafogta[szerkesztés]

Bocs, nyilván tévedés volt. Nyugodtan állítsd vissza. Belekerülhetett a nagytakarításkor... OsvátA Palackposta 2020. május 24., 04:19 (UTC)

Rendben, köszi, hogy szóltál. Hidiraaaa (vita) 2020. május 24., 09:13 (UTC)