Szerkesztővita:Hat

Az Unciklopédiából
Üdvözlet!
Üdv a Magyar Abszurdopédiában! »Szem nem marad szárazon.« (Goethe, vagy ki. Mondta.) OsvátA Üzenet 2007. március 12., 01:56 (EDT)

Ezmegaz a figyelmedbe. OsvátA Üzenet 2007. március 12., 01:59 (EDT)

Kedves Kolléga, asszem (de nem biztos, hogy igazam van), hogy a pirézeket egy kicsit, mondjuk egy hétre, pihentetni kéne. Akkor átolvasni, és ráismerni, hogy hibátlan-e, vagy csiszolandó. Minthogy az ember általában ront vagy javít, de nem henyél, nem akarsz-e új cikkbe kezdeni addig is? Elég kevés még a cikk és a szerző az Unciklopédiában, sajna. Üdv. OsvátA Üzenet 2007. március 14., 03:11 (EDT)

Színes szöveg[szerkesztés]

Kedves Kolléga! Úgy tűnik nekem, valamit a szándékaid ellenére rosszul használsz. Ha bizonyos szavakat, szókapcsolatokat betűszínnel ki akarsz emelni, arra ne a duplakapcsos zárójeleket használd, mert azok belső linkeket, produkálnak. Általában, pláne toldalékolt kifejezéseknél, teljesen fölöslegesen. Színes szöveget úgy tudsz létrehozni, ahogyan ezt én most teszem. Pillants ebbe bele szerkesztés nézetben! Köszönöm. OsvátA Palackposta 2007. március 25., 03:31 (EDT)

Törlés[szerkesztés]

Szia! Szócikket ne is próbálj meg törölni. Az a szokás, az az elv, hogy az ilyesmiről szavazunk. Tedd föl szavazásra, és röviden indokold meg, hogy miért. [1] Itt találod az erre megfelelő lapot. Momentán nincs időm átnézni az anyagot, de majd megteszem. Addig is visszaállítom a cikket. Üdv. OsvátA Palackposta 2007. március 28., 02:10 (EDT)

Bocsánat. Most látom, hogy nem törölni akartál, hanem csak átnevezni a szócikket. Majd megteszem, ha valóban jobbnak tartjuk a címet így , és nem A nő. Én is gondolkoztam már ezen, de nem döntöttem magamban el. Kérlek, a vitalapomon válaszolj! (Csak rákattansz itt, az aláírásomon, a Palackposta linkre). OsvátA Palackposta 2007. március 28., 02:18 (EDT)

Kedves Barátom! Nem vagyok főszerkesztő, csak mezei szerkesztő, mint te; igaz, rámtestált admin-jogokkal. Próbálok velük élni, és nem visszaélni.

Ha hibázol: nem baj; (velem is megesik, meg is fog). Ezért üzengetek, kérdezősködök. Most ezt: A nő akkor, szerinted, rendben van?

Más: kérlek, (másokat is megkérek erre), látogasd a szavazólapot is. Most konkrétan szavazásra tettem fel a Egész úton hazafelé...-szócikk törlését. Ha kisebbségben maradok: a cikk megmarad. Ha a többségi vélemény az, ami az enyém, törlöm. Ha értékelhetetlenül kevesen szavazunk akkor is. Üdv! OsvátA Palackposta 2007. március 28., 09:27 (EDT)

Kórbonctan[szerkesztés]

Szia! Véleményem szerint a Kórbonctan nem az Értelmező szótárba való, hanem lehetne egy új szócikk. De tévedhetek. Mit gondolsz? OsvátA Palackposta 2007. március 31., 02:38 (EDT)

  • A kórbonctan nem az én leleményem, csak egy kicsit tovább gondoltam. Persze, el lehet gondolkodni egy szócikken. Most viszont nekiálltam egy érdekes dolognak, hamarosan mutatok belőle.Üdv. Hat.

Üzenet[szerkesztés]

Szia! Üzenni: jól üzensz. Látod, hogy látom, hiszen válaszolok rá.

  1. Három apróság: ha az aláírásom mellett rákattintasz a Palackposta-linkre, már a vitalapomon is vagy. Szokás szerint a lap aljára írd az új üzenetet: így könnyebb megtalálnom. Ha új témát kezdesz az üzenőlapon, kattints a szerkeszt-fül melletti plusz jelre: így címet tudsz adni az üzenetnek, és eleve a lap aljára kerül. Aláírásodhoz pedig használd a négy hullámvonalat: ~~~~. Ez automatikusan aláír téged dátumostul (ha három ~-t ütsz csak, akkor időstempli nélkül).
  2. Új kategóriát lehet csinálni. Majd megteszem. A Wikipédia szokásai szerint min. 5 cikk kell hozzá. Itt (egyelőre) nem vagyunk ilyen szigorúak.
Üdv: OsvátA Palackposta 2007. április 1., 02:46 (EDT)

Kategóriád[szerkesztés]

...beüzemelve! Üdv, OsvátA Palackposta 2007. április 1., 03:04 (még egy apróság: egy-egy cikk elvisel több kategóriát is. Sőt: jót tesz neki, szerintem) OA

Értelmező[szerkesztés]

Igen jól érted az Értelmező szótár lényegét. Gratulálok! OsvátA Palackposta 2007. április 4., 01:32 (EDT)

Piréz-díj[szerkesztés]

Pirézia állam legmagasabb kitüntetése: a Piréz-díj, adományozva ezennel Hat állampolgárunknak a Piréz Kormány által Húsvét napja alkalmából (kezet ráznak, hosszan tartó, ütemes taps)

Panaszfal[szerkesztés]

Az Unciklopédia működésével kapcsolatos panaszok postaládája: [2], vagy/és: [3] (megj.: válaszra persze jobb, ha nem számítasz) OsvátA Palackposta 2007. április 10., 03:00 (EDT)

Piaf[szerkesztés]

Igazad lehet. Változtasd meg nyugodtan. Én a vicc és a tények viszonyát keresgélem állandóan, de lehet, hogy elszúrtam... OsvátA Palackposta 2007. április 23., 06:09 (UTC)

Értettem[szerkesztés]

ÉRTETTEM. MINDENNEK DACÁRA VISSZAVÁRUNK... – OsvátA Palackposta