Szerkesztővita:András

Az Unciklopédiából
UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2011. június 6., 04:24 (UTC)


Szia! Az általad létrehozott Hajdú-Guinea c. szócikk egyelőre inkább krixkrax, mint egy wikinyelven megfelelően létrehozott szöveg. Kérlek, nézz rá, próbáld meg rendbetenni. Figyelmedbe ajánlom például ezt a lapot: Sablon:Ország. Köszönöm. OsvátA Palackposta 2011. június 6., 04:24 (UTC)

Aláírás[szerkesztés]

Szia! A legegyszerűbben így írhatsz alá: ~~~~. Kérlek, ezt alkalmazd. Rengeteg előnye van: 1.: aláír, 2.: időbélyeget ad, 3.: rádlinkel, 4.: így kell csinálni. Üdv: OsvátA Palackposta 2011. június 9., 08:43 (UTC)

Kép[szerkesztés]

A törölt képpel kapcsolatban kérlek olvasd el ezt: Unciklopédia:Irányelvek/Képhasználati irányelvek, vagy bővebben azt: [1]. Ezek a szabályok meghatározzák, hogy az Unciklopédiába feltölthető és megtartható-e egy-egy kép, vagy sem. Üdv: OsvátA Palackposta 2011. június 16., 04:38 (UTC)