Szerkesztővita:Agost4002

Az Unciklopédiából
UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Első három lépésként böngészd át az irányelveket, a humorelveket, a képhasználati irányelvek(re mutató linket) és a gyakran felmerülő kérdéseket. (Egyebekről szanaszét olvashatsz).

Ez három (?) kis lépés az Unciklopédiának, de három (?) hosszú nagy lépés egy frissen életre kelt Unciklopédistának.

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Boribakter postája 2016. augusztus 9., 14:17 (UTC)

Szia! A szócikket a szerkesztés befejezése (lap mentése) előtt érdemes előnézetben megnézni, a káosz elkerülése végett. Ott látszik, hogy működnek-e a kódok, vagy sem. Ha szóközzel kezdődik a sor, akkor a rendszer beteszi valami kezelhetetlenül hosszú, rettenetesen töretlen sorba, de ez csak az előnézetben látszik, anélkül nem nagyon. Boribakter postája 2016. augusztus 9., 14:17 (UTC)