Szerkesztővita:195.56.48.158

Az Unciklopédiából
UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában, Ismeretlen!

Ahhoz nem kell bejelentkezned, hogy olvasd és szerkeszd az Unciklopédia lapjait, de a belépés gyors, nem igényel személyes információkat és számos előnnyel jár:

  1. saját felhasználóneved lesz (nem fognak összekeverni másokkal, akik ugyanazt a gépet, vagy intézményi hálózatot használták);
  2. szerkesztőtársaid azonosítani tudnak, megismerhetnek, és tudni fogják, honnan fúj a szél;
  3. saját felhasználói lapot hozhatsz létre, amelyet magad alakítgathatsz (mások nem szólhatnak és/vagy firkálhatnak bele), mert levágjuk a fejüket;
  4. satöbbi.

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és jó sok humort kívánunk! OsvátA Palackposta 2008. augusztus 22., 17:51 (UTC)

UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában, te dög.

Ahhoz nem kell bejelentkezned, hogy olvasd és szerkeszd az Unciklopédia lapjait, de a belépés gyors, nem igényel személyes információkat (azokat már úgyis kinyomoztuk és elküldtük az Al-Kaidának) és számos előnnyel jár:

  1. saját felhasználóneved lesz, senkit nem érhet az a hátrány, hogy pont veled tévesztik össze és helyetted csapják agyon;
  2. a miskolciak nem tudnak az IP-d alapján megtalálni és agyoncsapni, esetleg ledózerolni Kiskunfélegyházát, amiért a cikkünket vandalizáltad,
  3. szerkesztőtársaid azonosítani tudnak, miután a rendőrök komor arccal elkísérték őket a hullaházba,
  4. nagyobb élvezet blokkolni, ha biztosan tudjuk, hogy te vagy, nemcsak valaki az IP-ddel,
  5. satöbbi.

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. (Ezekre a legtöbben maguktól is rájönnek, de sejtettük, hogy előbb-utóbb jön valaki, akinek érdemes lesz mindezt leírni.) A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod, csak nehogy homokos legyél, bár felőlem lehetsz. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Mi se fogjuk tudnia választ, de legalább okosnak fogjuk érezni magunkat, amiért valaki tőlünk kérdezi. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára, és kímélj meg minket saját alkotásaidtól.

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. Minden, amit írsz, később felhasználható ellened. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, nőnemű felmenőid ettől fognak csuklani. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~. Itt ugyanis mindenkinek ez a négy hullámvonal az aláírása. Letörünk minden egyénieskedő hajlamot.

Jó szerkesztést és jó sok humort kívánunk, azonkívül ne merj a szemem elé kerülni. a rettenetes zoknibáb 2008. augusztus 22., 18:51 (UTC)

Na, kedves Zoknibáb! Itt asszem kő kövön nem marad :D 195.56.48.158 2008. augusztus 22., 19:23 (UTC)

Az lehet, de a kedvedért egy szép nagyobb darabot meghagyok, hogy legyen sírköved... Te bolhás dög, ne vedd annyira készpénznek, hogy a miskolciak élve szeretik a cicákat, egy kitömött példány épp jól mutatna itt a szobám sarkában a múmia mellett. Különben meg nem „Avasba”, hanem „Avasra”, mert az egy DOMB, még ha az alföldön felnőtt izéknek nehéz is ilyesmit elképzelni. Na várj csak, kapsz te még ezért. a rettenetes zoknibáb 2008. augusztus 22., 20:01 (UTC)

Mink az Alföldön dombBA megyünk. Tudod, tájszólás. 195.56.48.158 2008. augusztus 22., 20:04 (UTC)

Szóval mégis van bejárata a kunhalmoknak...--Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2008. augusztus 23., 07:25 (UTC)

Szecesszió. Csak neked, cica. (És remélem, hogy megjelent most egy sárga csík.) a rettenetes zoknibáb 2008. szeptember 6., 23:47 (UTC)