Szerkesztő:KeFe

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Itt hagyhatsz üzenetet | Közreműködéseim | Újonnan készült lapok | Az összes lap cím szerint
  • Mai dátum: 2022 január 25 kedd 22:51
  • Aktuális szócikkszám: 1 855
Medal.gif
Kedves Ferenc!


Megajándékozlak ezzel a medállal, azért a munkáért, amit az unciklopédia-lapok létrehozásával (alkalmasint helyettünk is) végzel.


Barátsággal: OsvátA

2006. november 3., 02:14 (EST)
KeFe01.gif


Most is váratlanul ért és most sem igazán érdemlem meg, de ha ilyen kedvesen adtad, hát örülök neki. Köszönöm!

Az első ilyen dícséretet a Wikikönyvekben kaptam NCurse és Gub uraktól, meglepetésemben először nem tudtam mit kezdjek a dologgal, viccnek gondoltam, még egyszer elolvastam, de semmi félreérthetőt nem találtam benne. Tehát akkor ezt komoly, - nem viccelődés és nem gúny.

Aztán kaptam persze a hozzá járó gratulációt is, ezt megköszönve éreztem a plecsni valódiságát, hogy valóban elismerik a munkámat, pedig én nem ezért dolgozom, mégis jólesett az elismerés. Még akkor is, ha úgy érzem nem igazán érdemlem meg. Ez utóbbiról az idő majd meggyőz, és már tudom hogy nagy munkát végeztem a "semmiért". De olyanok vagyunk mint a gyerekek, szóval jól esik egy kis dícséret. Még akkor is, ha nem szolgáltunk rá.Új felhasználók üdvözlése[szerkesztés]

Új lapok, keresések[szerkesztés]

Új allap[szerkesztés]


Új vita allap[szerkesztés]


Allapok Keresése[szerkesztés]


Cikkek keresése[szerkesztés]


 

Ez az Unciklopédia egyik felhasználói lapja.
Ha ezt a lapot nem az Unciklopédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. De ez ne tévesszen meg, attól még ez tényleg egy tükör. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen felhasználónak valószínűleg nincs kapcsolata az Unciklopédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal vagy az élettel, a valósággal, az emberekkel. Az eredeti felhasználói lapot a http://unciklo.pedia.ws/wiki/Szerkesztő:KeFe címen találod meg.
Unciklopédia