Szerkesztő:1337King

Az Unciklopédiából

Visszatértem, enyhe magyar akcentussal. Ha jó vagy magadhoz nem olvasod tovább. Csak a képeket nézegesd, én is csak azokat szoktam. Általában jó minőségeket produkálok, mert szeretem a minőséget. Na persze ezért nem kell szeretni. Én sem szeretem magam, de szeretem New York-ot. Gondolom sokakat zavar a User nevem. Engem is. Mert számokat egy névben elég nehéz megszokni. Nem azért írtam számokat a nevembe, hogy a User listában én legyek az első! Mielőtt valaki ide floodolná. Nem, nem és nem. Talán még egy határozott NEM belefér. Ilyen szóismétlést is csak bölcsészek tudnak produkálni.

Vista for dummies № -1

Röviden[szerkesztés]

Talán semmi..., de azért vagyok[1]. Nem vagyok igazán wikipediás[3], mert ott minden építő jellegű dolgot törölnek. Meg nem szeretek helyesen írni, és ezért nem írom meg előtte az officeban a mondataim. Húú, elég sokat írtam magamról. Úgyhogy csapjunk is bele a ketchupba[2]. Viszont még ez előtt, egy két fontos dolog, amit nem árt ha tudtok rólam:

Nem vagyok füves № 1


1. Nem bírom az állatok (szőrösek, vagy valami nyálkás vackok).

2. Nem szeretek TV nézni, de a reklámokat bírom, sőt fanatikusan gyűjtöm. Na persze nem a magyarokat[3].

3. A felsőoktatásban jelen pillanatban is tevékenykedek[4]. Tanáraim kárára  :)

4. Csak lányok tudnak helyesen írni (szerintem). Szerintem azért én is jól írok, csak én nem olvasom át még egyszer az írásaim. Miért? Mert ilyen lusta ember vagyok, meg talán kevés az időm,de az mindenkinek kevés[5].

5. Utálok gép előtt ülni, szerintem teljesen felesleges, sőt... Csak a szemeket, és a gerincet rongálja.

6. Szeretem az egyszerű és finom ételeket. Nem vagyok vegetáriánus. Nem Tesco termékeken élek.

7. Nagy fotós vagyok. Elsősorban tájképeket készítek.

8. Egy pillanat csak van valami mögöttem.

A jogok miatt kivéve[szerkesztés]

Hogy is kezdjem, hát biztos nem "hogy"-al, de az biztos, hogy a WoW-ot szeretem. Az egyetlen játék, amivel így egyetem mellett is játszok, azért azt tegyük hozzá, hogy a gépem mai játékokat nem igazán visz el. (Crysis, COD4, X2, Raven 4, NFS - Pro Street) Low grafikán meg nem játszok. Miért szeretem a WoW-ot? Hmm. talán mert több ezer emberrel együtt nyomulunk, vagy mert a baráti köröm többet van a világban, mint az előadásaikon... Hát lehet mind kettőért, meg az örök kijelentés, "Mert nincs jobb" :).

Miért ez a nevem?[szerkesztés]

Itt a link, hogy megértsd: [4] (Az oldal elvár kb. 1 évnyi World of Warcraft kockulást!

Nagyon nem bírom, ha a wowot szidják, de ha nem tetszik, akkor mondjon bárki és írja ide, szerinte van e jobb online game. Sajna nincs :( Mert azért el kell ismerni a WoW nem a legjobb grafikával rendelkezik.

Lám-lám ez várható volt. Azért remélem...

Megpihentem. Eltűnt a képem. Pedig szerettem ezt a képet. Kedves olvasó egy tragédia sorai ezek, melyek befolyásolták több heti hangulatom. A kép melyre rajtam kívül csak azok emlékeznek, ha egyáltalán látták a képet... akik kitörölték. A képet több mint 27 helyre tettem fel a világhálóra! Nem érdekel ez a kommunista konzervatizmus, ami itt uralkodik, itt szabad gondolkodó vagyok. Egy izlandi ember, aki csak annyit dolgozik, ami a megélehtéséhez épp elegendő, ideje többi részében hallgatja a madarakat, a fű rezgését, a még élő állatok hangját, fürdik az óceánban, sütkérezik a napon, kiáll az esőbe és érzi az esőcseppek simogatását, nézi a felhőket, jóízűeket alszik, beszélget társaival, akik ugyanilyen életmódot folytatnak, és sz*rik minden másra ezen az aszott bolygón. Nem tudom befejezni a szövegem. Fáradt vagyok. Most lecsukom ezt a nootbookot, és leülök a fotelba egy picit. Ide írjatok:

Na vágjunk bele[szerkesztés]

Ide írom le majd a szócikkeim, amikre büszke vagyok :)

Eddig: ׳= Normann-elmélet

/ Had jegyezzem meg, hogy írtam még egy A4-es lapnyi anyagot, amikor valaki pont akkor módosította a szócikkem. Köszönöm. Nem fogom újra begépelni, meg a sok hibát javítani. Miért kell állandóan javítani, legalább 24 órát a szócikk szerkesztő hagy dolgozzon rajta. /

x+y³=Ec = Utód

/ Hihetetlenül kreatív a szerzője. Egyszerűen imádom. Remélem nem veszik le. A fogalomra adott leírása pedig szerintem igazán reális. Hisz az ember is egy állat. Csak az Öncél számít... Még annyit fűznék hozzá, hogy szeretném fejleszteni, és ajvítani ezt a szócikket még! /

Álljunk is meg[szerkesztés]

Úgy néz ki, lehet nem írok több szócikket[6], annyi kritika, és változtatás ment át rajta, hogy gondolom lassan kiveszik. Persze sokkal ***** szócikkek is vannak, de azok érdekes mód benn maradnak. Úgy látszik megint elkezdődik a harc a szócikkemért, mint a wikipedián is volt. 8 Szócikket írtam, anyagot gyűjtöttem hozzá képek letöltések, linkek, profin megszerkesztve, majd 2 hónap vizsgaidőszak után eltűntek...

Én ezt nem viselem el.

Jövőkép[szerkesztés]

Azt hiszem, hogy előre bocsáthatom azt a kijelentést, miszerint nem vagyok nagyigényű ember. Viszont azért nekem is vannak kritériumaim, és céljaim az életben. Például Dúnátúlon az Osztrák határhoz közeli, kis 1000-2000 fős faluban szeretnék élni, és dolgozni. Tökéletesen elegendő számomra 49m²-es ház, kis (nagyon kicsi) kertel, garázs nem kell. Autót ugyanis szerintem nem lesz pénzem fenntartani. Valamilyen hivatalban szeretnék dolgozni, egyszerű (akár csicskaként is) rendszergazda, vagy más elektronikus rendszerek karbantartásával foglalkozó szakemberként, akár két műszakban is, csak a létminimumhoz és egy notebook, és egy internet kapcsolat fenntartására elegendő fizetésért. Viszont szeretnék egy biciklit, nem profit,bcsak amivel munkába járhatok, meg a közeli közértbe. TV-re vagy egyéb szórakoztató eszközre egy szmg.-en kívül nincs szükségem.

Fontos[szerkesztés]

Ne töröld a fentieket, de tényleg ne, és ha mondjuk egyszer majd bannoltok, akkor egy IP változtatás, új regisztrálás után, újra ide másolom a jegyzettömbből szócikkeim, és a felhasználói profilom :) Ez nem fenyegetés, csak mások energiáját próbálom megvédeni :)

A kedvenc sőrbontóm № 2

Mindannyiunk érdekében. Bár lehet, az én türelmem fogy el előbb. De addig is jót szórakozunk.

A hibás, helytelen mondataim folyamatosan upgradelem, csak legyen időm. Bármilyen hihetetlen, de nem szeretem a brokkolit.

Gondolatok[szerkesztés]

  1. Sopronban lakom, de most szerintem nem ott vagyok, hogy őszinte legyek én sem tudom hol vagyok, mikor olvasod ezt. Jelen pillanatban 23 éves vagyok. Nem viselem el a hungaristákat, sem emós kis brokikat.
  2. Ketchup: Minden csak nem paradicsom. A paradicsomot szeretem, de az télen nem olcsó, mondjuk nyáron se... A lényeg, hogy a sok E betű, meg szinezék miatt hasonlít a paradicsomra, amit ugyebár szeretek, így --> következik egyenesen arányos formában, hogy a "ketchup-ot" is szeretem.
  3. Nem hogy a magyar reklámok nézhetetlenek, de a magyar filmek egyenesen okádékok, és egyáltalán nem szolgálják ki a közönséget. Ilyen kis elborult elméjű célközönségnek meg igazán kár filmet csinálni. persze ez pénzhiány, meg az erős fusztráltságra is fogható. De egy szóval: magyarok
  4. Ha azt kérded magadtól, hogy "Hogy lehet, hogy ilyen emberek is bekerülnek egyetemekre?", akkor arra én azt mondom "Még nálam elvetemültebbeket is felvesznek, mert ugye a pénz beszél." Van, aki pedig a sárból próbál kijönni, és sajnos pont olyanokkal szúrnak ki a tanárok...
  5. Viszoynítás kérdése, egy nyugdíjas már a reggelinél leragadna...
  6. Nem sértődtem meg, sőt most is teát szürcsölgetek, úgy angolosan, mert a zöld tea tejjel az a mindenem, így aki most arra gondol, hogy verem a gépet, a billentyűzetet, mint ez az őrült [1], vagy mint ő [2] az téved.