Számtechnika

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Cress keyboard-3 sprouting other side.jpg

Számtechnika egy ország.

Számtechnikáról röviden[szerkesztés]

Számtechnika egy ország. (Ezt megismételjük, beleverjük a fejedbe).

Nem nagy, de nem is kicsi. A keze sokfelé elnyúlik. Ide is. Beülsz a géped elé [1] és meglátod. Tehát elmondhatjuk, hogy sok helyen van nagykövetsége. Ahol az internet lassú, ott kiskövetsége van. Az ország Amnéziától délre található. Fővárosa: Internbürg. Lakóinak száma: Állítólag sok, és egyre több. Ismert vezetéknevei: Fészbúk, Gugli, Májkiszoff. Ismert keresztevei: női: Wiwi, Emesenn, férfi: Májvi, Origó. Államfő: Linuksz Titer.

Számtechnika történelme[szerkesztés]

Viszonylag új ország. Még az eredeti feljegyzések sem mutatnak a XVIII. századnál korábbi időkre. A hamisított feljegyzések tovább mutatnak, de ezekre mi nem figyelünk. Érthető, mert ezek hamisak. A feltevések szerint Számtechnika lakói, azaz a számtechek ősei az elektronok voltak. Ők még most is élnek. [2] A számtechek eredeti nyelvét a számtechet az elektrom nyelvcsalád elektron csoportjának újkori elektron osztályába sorolják azok, akiknek van kedvük és idejük ilyenekkel foglalkozni. [3] Számtechnikát mostanában fedezték fel, sőt még most sem igazán. A belső őserdeiben lévő lehetőségeket még mai napig sem bányászták ki. [4] Számtechnikát - mint sok minden más helyet - az angolok és az amerikaiak foglalták el. Szegény népet teljesen kicsinálták és a saját céljaikra használták fel. Például megalkottatták velük a Dzsipiszt is, mely egy feltérképező egyesület. Ebből kivált Gugli Őrsz vezetésével az a csapat, mely bárkinek felderít bármit, csak be kell menni a nagykövetségre. Egyébként azóta a Számtechek nyelve is feledésbe merül, helyette a számtechnikai angol nyelv kezdett elterjedni, melyet ma már jóformán mindenki beszél, még az is, aki a sima angolt nem. Ez ugyanakkor egy nagyon szerencsétlen nyelv, melyet igazából senki sem ért, de nem is fog.[5] Ebben az angol olyan szintű számtechedést mutat, hogy még az angolok is sikítva rohannak a hajukat tépve, ha meghallják az ő dicső nyelvük ily szintű meggyalázását.[6]

Számtechnika jelene[szerkesztés]

Igazából fentebb már említettük, de ez nem gátol meg minket abban, hogy tovább forszírozzuk [7] e témát. Nem olyan régen forradalom tört ki, mert számtechnikai angol nyelven még nem volt elérhető az Unciklopédia. A forradalmat az angolok légicsapások bevezetésével leverték. Ezzel együtt arra kényszerítették a lakosságot, hogy az angol Unciklopédiát olvassák. A csöppnyi gond ezzel az, hogy a számtechnikai angol nyelvet beszélők nem igazán értik meg az európai angolt. Bár ez egyáltalán nem érdekli az angol kormányt.


Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Mármint a kombájnodhoz.
  2. Tehát az elektronoknak a számtechek nem egyenes ágú jogutódai.
  3. Nekünk nincs, így abba is hagyjuk.
  4. Így van. Nem bányásznak olajat, szenet, semmit.
  5. Igen, nem fogja a műholdjával.
  6. Igazából csak az angolok rohannak sírva és a hajukat tépve. Csak ők csinálnak ilyet...
  7. Vagy porszívózzuk?