„Tíz parancsolat, hogyan legyél valódi antirasszista” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
(Új oldal, tartalma: „== A valódi antirasszisták 10 parancsolata == 1. Az igazi, valódi és jó antirasszista minden közéleti esemény kapcsán zavargást rendez. Különösen, ha feke…”)
 
== A valódi antirasszisták 10 parancsolata ==
 
1.# Az igazi, valódi és jó antirasszista minden közéleti esemény kapcsán zavargást rendez. Különösen, ha fekete esik áldozatul rendőri erőszaknak, ami akkor is rasszizmus, ha az esestnek semmi köze a bőrszínhez. Fehér ember halála viszont semmiképp sem rasszizmus, sőt ennek felvetése a rasszizmus.
2.# A valódi antirasszista az első adandó alkalommal (ld. 1.) kirabolja a helyi Nike boltot, hiszen nem birtokolni egy Nike cipőt a rasszizmus maga;
3.# A valódi antirasszista köteles felégetni a tartózkodási helyéhez legközelebbi hétemeletes épületet, hiszen hétemeletes épületben élni nyilvánvalóan egy nagyon súlyos formája az elvetemült rasszizmusnak;
4.# A valódi antirasszista meglincsel és haladéktalanul agyonver minden bolttulajdonost, aki megpróbálja megakadályozni, hogy az üzletét a valódi antirasszisták kirabolják. (A lincselés során elhunyt fehér boltos halála, ami sajnálatos esemény, de a rasszizmus rendszerszerű velejárója, pajtás, bónuszpontot ér!) Ugyanis nyilvánvaló, hogy boltot birtokolni és a benne tárolt javakat pénzért árusítani nagyon, de nagyon rasszizmus, pajtás. Az egész rendszer rossz, nem mi tehetünk róla, hanem a belekódolt rasszizmus! ez van.
5.# A valódi antiraszista köteles nyájban megtámadni a valódi rasszistákat, akik mindenféle szimbólumokat (elsősorban horogkeresztet vagy nemzeti zászlót, másodsorban vaskeresztet, keltakeresztet, körkeresztet, kardkeresztet, fehér cipőfűzőt stb. ) hordanak. Ez nyílt provokáció és potenciális gyilkosság, az ilyet már csecsemőkorábasn vízbe kellett volna foly(!)tani. Bármilyen zászló vagy jelvény hordozása és mutogatása a sarlós-kalapácsosson kívül, nyílt és provokatív rasszizmus!
6.# A valódi antirasszista minden lehetséges fórumon hangoztassa - minél hangosabban, annál jobb -hogy a többi rassz, vallás és ideológia tagjai és képviselői születésüknél fogva - jaj, kimondani is szörnyű - PRIVILEGIZÁLTAK!!!!!!! Minden ilyen rassz, vallás és ideológia képviselőinek kuss van, nekik azt kell hallgatniuk, mondaniuk és tenniük, amit a valódi antirasszisták mondanak, különben ELNYOMÓK !!!!! Az elnyomóknak nincsenek szabadságjogaik! Ideje mindenkinek felismernie, hogy az elnyomók és az elnyomás olyan probléma, ami évezredek óta el van hallgatva! A problémákat pedig kezelni kell. Ököllel, vagy még jobb késsel, tesó. Ne késs a késsel, haver, mert a kés az mégiscsak kés! Mert minden ember testvér, tesókám, és a szeretet az szeretet! Mi ebben hiszünk! És ti abban hisztek, amiben mi, különben baj lesz, akarom mondani, jaj, elnyomnak!
7.# Minden más rassz, vallás és ideológia összes képviselője születésétől fogva ELNYOMÓ!!!!! Még akkor is, ha úgy táncolnak, ahogy a valódi antirasszista fütyül. Hé, haver, rendnek kell lenni, és tudniuk kell, hol a helyük!
8.# A valódi antirasszista egy valódi antirasszista. Mindenki más, aki nem egy valódi antirasszista, még akkor is, ha antirasszista, ál-antirasszistának számít, és így valódi rasszista. Ha rendőr vagy, akkor bőrszínedtől függetlenül rasszista vagy. A tűzoltók és tűzoltónők szintén rasszisták, az adószedők és gázóraleolvasók is. Meg a kukások, főleg, ha fehérek vagy van karórájuk.
9.# A valódi antirasszistának mindenhez és mindenhez IS joga van. Mivel egész életén keresztül elnyomták! Mindig igaza van, és automatikusan jóképű vagy csinos, hacsak nem földönkívüli vasútállomás.
10.# Az egész világ rasszista, kivéve a valódi antirasszistát.
11.# Csak a halott rasszista a jó rasszista. Hogy ki a rasszista, ld. fent.
 
megjegyzés: Hasonló tízparancsolat fektethető le a valódi elemkereskedő béték, a valódi méhjogvédők, a valódi antifasiszták, a valódi feminyisták, a valódi zsendőr-testületek satöbbik számára. Well, CEU on next week Everybody!
2 853

szerkesztés

Navigációs menü