Módosítások

Miskolc

728 bájt törölve, 2014. december 20., 14:34
nincs szerkesztési összefoglaló
===Hejőcsaba, Görömböly, Bükkszentlászló, Alsóhámor, satöbbi===
Ezeket Miskolchoz csatolták, amiért a mai napig hálásak. (Csak megsúgom lászlósiként hogy nagyon hálásak vagyunk igen! Így jár óránként 1 miskolci busz!) Sok település szeretné, ha Miskolchoz csatolnák, bár [[New York]] City kérelmét visszautasította a miskolci önkormányzat azzal, hogy túl messze van, meg mindenféle veszélyes tárgyak hullanak ott az égből, pl. repülők. [[Budapest]] és [[London]] csatlakozásáról jelenleg folynak a tárgyalások, bár ez utóbbinak nem sok esélye van, mert túl sok ott a külföldi. Bár most már Budapestnek sincs, mert ott lakik VALAKI, aki folyton szétizéli ezt a cikket. (Igen, rólad beszélek, KG.)Na már most miskolci barátom Bükkszentlászlót miért hagytad ki? Ott van a legtöbb alkoholista, és innen származik a jó öreg Carl von Innék is. De volt neki sok jó barátja mint Medve Pówer és a többiek. Büszkélkedik két gyönyörteljes kocsmával, egy a falu közepén, és egy a végállomáson található, ahol minden nap a büszke falusitótifjak megörvendeztetik a kocsmárosokat.
==[[Turista]]látványosságok==
Van egy Halmaj nevű község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Szikszói kistérségben, ''Miskolctól'' kb. 25 km-re északkeletre. Nevét valószínűleg a halmájról kapta, mivel aki feltalálta nem ismerte az ékezeteket, lehet, hogy Pákó volt? Ebből származik azután a halmajonéz, ami viszont nem rokona a majomméznek, mert az egy édesség.
Miskolcon forgatták a [[2012]] című filmet. A rendező szerint ez volt a leggazdaságosabb hely, mivel a forgatás közben nem kellett speciális effekteket használni, csak a mindennapokat örökítették meg.
----
<references/>

Navigációs menü