Módosítások

Miskolc

161 bájt hozzáadva, 2012. szeptember 8., 20:29
nincs szerkesztési összefoglaló
[[Image:MiskolcV1V2.jpg|right|thumb|250px|'''Legfrissebb!!!''' Kattintsanak a képre a részletekért...]]
'''Miskolc''' a legszebb város lenne az <s>ország</s> <s>Föld</s> <s>galaxis</s> univerzumban <s>a romhalmazok között</s> <small><-- A romhalmazt egy sunyi [[pécs]]i írta bele!<ref>Romhalmazok terén a pécsiek profik. Értő szemmel felismerik a romhalmazt, ha látják. Márpedig szülővárosukban látnak eleget.</ref></small>, bár mivel ezt a világon élő 6&nbsp;000&nbsp;000&nbsp;000 emberből legalább 56&nbsp;999&nbsp;999&nbsp;999 vitatja,<small>(ezt is a sunyi pécsi írta)</small> de hát az igazi a maliciózus kultúrát soha nem a tömegek értékelték, mert a tömeg az általában bunkó okos, debreceni emberekből áll, ők nézik intézik a [[valóságshowvilág]]-kat sorsát is. (Különösen nem kell odafigyelni a [[Tirpákok|nyíregyháziak]] véleményére, ők csak irigyek.) Ennek ellenére valamiért mégsem ők nyerték el az [[EKF 2010|EU kulturális fővárosa]] címet, valószínüleg a város lepusztultsága és infrastruktúrális fejletlensége miatt.<ref>Tehát ha valakinek kultúrára van szüksége, [[Pécs|Pécsre]] menjen. Ugyan ott sincs szobor [[Bartók Béla|Bartók Béláról]] és [[Johann Sebastian Bach]]ről, viszont Bartók tartott koncertet a Palatinus szálóban, oszt van emléktábla. Ez is azt bizonyítja, hogy Miskolcra nem érdemes menni, mivel még Bartók se látogatta meg, pedig az a legszegényebb vidékeken is járt.</ref><ref>Ezt még visszakapod, olyan cikket írok Pécsről mindjárt, hogy arról koldulsz. Miskolc biztos nem volt olyan csóró, hogy eljöjjön ide Bartók, meg annyi dépdalt danolászó részeg [[101 jel, amiről könnyen fel lehet ismerni egy parasztot|paraszt]] se volt itt.</ref><-- Ezt az előző mondatot is a pécsi írta, képzelhetitek, milyen szinten áll ott a kultúra, ha azt se tudják helyesen leírni, hogy „kulturális”, „infrastrukturális” és „valószínűleg”.
==Fekvése==
Miskolc a [[Bükk]] mellett fekszik, amire nem irigyek a [[Debrecen|debrecen]]iek, mert nekik csak pusztájuk vanmivel ők a világ urai. Itt folyik a Sajó és a [[Szinva|Szinva]], amik most nem annyira ugyanannyira koszosak, mint régen. Az előbbi főleg azért mert már nem annyira aktív a gyár [[Kazincbarcika|Kazincbarcikán]].
Ez persze nem jelent semmit. A miskolciak rendszeresen járnak manapság is a vízen - elsősorban a lakótelepről a kocsmába, onnan a munkanélkülisegélyezőbe/internet presszóba, onnan haza -, ileltve a víz által tömör felületté összehordott, radioaktív olajon álló vegyipari hulladékokon. Érdekesség, hogy egyes kutatók szerint idővel az elegy betonná fog összeállni , majd antirészecskéket termel - a polgármesterjelöltek ezt felhasználva "nagyléptékű útépítési ásítási programról" beszélnek, amely valóban nem fog egy fillérjébe sem kerülni a városnak.
== Mérete ==
==Demográfiai adatok==
A városnak 185&nbsp;<s>000 </s> lakosa van, 1,00%-uk a rendkívül kiemelkedő intelligenciájú ''Homo sapiens miskolciensis<s>miskolci</s>debrecensiensis'' fajba tartozik, ami az evolúciós lépcsőfokok között a ''Homo sapiens sapiens'' és a ''Homo sapiens sopanaiens'' között helyezkedik el. <small>az ''sopianaensis'' akart lenni, te latintudós? -- Ez speciális pécsi nyelven van, amit te nem érthetsz meg...</small>
(Figyelem! A ''Homo sapiens'' alatt itt a tréfás kedvű, alkoholista természettudós, [[Carl von Innék]] sosem publikált disszertációjának, a ''Megvetendő alapok taxikológiájának'' felosztása alapján a bordásmedúzák értendők. Ugyaneszerint a felosztás szerint az embert a ''Humanista [[Budapest|Budapestiensis]] ssp. Budanis'' név jelöli. Mindez remekül bizonyítja, hogy Carl von Innék ezen művének megírásakor is be volt [email protected]@* mint állat.) (a homo sapiens alacsonyrendű, kihalófélben lévő fajta, a jelenlegi trend a homo mathematicans sumeriensis gubbi). (jé, a Gubbubu is itt kontárkodik, ahelyett, hogy a [[Gottlob Frege]] cikket nézegetné... amit a Gubb ír, abból természetesen semmi sem igaz.)
==Története==
Miskolc az ősidők kezdete óta lakott (a lakosság nem változott sokat azóta) mert valószínűleg már az ősemberek se tudtak neki szagának ellenállni, de még igazabbnak tűnik az ókori egyiptomiak történelemszemlélete, akik szerint régen istenek járták a földet, eszerint Miskolcot ezek az istenek teremtették ilyen tökéletesre tökéletlenre és ők is itt laktak, mivel teljes figyelmüket lekötötte az ottani népek tökéletlensége, és csak néha ruccantak át Egyiptomba piramist építeni. Aztán jött a honfoglalás, és Árpád vezér itt akart letelepedni, csak a gonosz sámán rávette, hogy <s>ne </s> itt telepedjen le, szegény Árpádnak emiatt meg is szakadt a szíve és meg is halt.
Ezután pár száz év múlva jöttek a bunkó [[tatárok]], akiket a hős miskolciak úgy legyőztek, hogy nem is maradt a tatár seregből semmi, tehát nem igaz, hogy Magyarországot elpusztította a tatárjárás, csak a korrupt helyi polgármesterek hazudták a királynak, hogy a tatárok letarolták őket és ezért nem tudnak adót fizetni. Sajnos erről nem maradt fenn adat, tehát valószínűleg ez itt hazugság. <small>Ezt az előző mondatot is a pécsi betyár írta, mint látható a rövid ü-s ''valószínüleg''ből. Különben meg mi az, hogy nincs róla adat? Te csak annak hiszel, amit a szemeddel látsz? Azt is elhiszed, hogy a Föld lapos, mi?</small> Később török megszállók is jöttek, de amikor látták, hogy Miskolc milyen szép város, inkább nem volt szívük elfoglalni, sőt, kivonultak egész Magyarországról, csak később a Habsburgok állították azt, hogy ők üldözték ki őket, mert mégiscsak ciki lett volna bevallani, hogy mégse.
6
szerkesztés

Navigációs menü