Módosítások

Itt a vég

5 bájt törölve, 2009. október 25., 12:53
a
És elkezdődik a rettegés kora
Álmainkban nem tudtunk volna elképzelni egy ilyen aljas („világleigázó”). tervet. Dr. Hamer már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!
<u>Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele</u>:
Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat. Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bőnt követnek el és ezek az emberek nem egy egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba, melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.
A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd kapcsolni. A Földön korábban 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltünés nélkül lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában. Ebbıl Ebből hazudtak egy világméretű járványt.
A 70-es években Amerikában már többször próbálkoztak a sertésinfluenzával. Ha egy mai ember megnézi a régi propagandafilmet, csúfosan átlátszó, mennyire
igyekeztek primitív embereket megcélozni. A kampány befulladt. A videó a jutúb ''(sic!) '' legnézettebb filmje!
==A jövő már csak múlt==

Navigációs menü