Módosítások

Itt a vég

86 bájt törölve, 2009. október 2., 12:56
a
Eljött az Antikrisztus kora
==Eljött az Antikrisztus kora==
<u>Helmut Pilhar</u>:
2009. augusztus 27-én tartottam Badenben egy előadást az Új Medicináról. Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a [[H1N1|sertésinfluenza]], amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:
<u>Helmut Pilhar</u>: 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Egyik barátnője egy előadást az Új Medicináról. Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt követő beszélgetés során szóba került mesélte neki, hogy a [[H1N1|sertésinfluenza]]''Tamiflu'' injekciókban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, amikor felállt de 12-szeres nagyítással már igencsak. Már egy hölgy és a következőket mondta el:játékmikroszkóppal is megnézhetjük.
Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a ''Tamiflu'' injekciókban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal is megnézhetjük.
A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra, hitel- és egyéb kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött gyermekét egyszerűen „eldobja”.
A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, úgy, hogy be sem adják. Tudott a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos embercsoportok, mint pld. plö a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő, mint ügyvéd, talán el tudja majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.
==És elkezdődik a rettegés kora==

Navigációs menü