Módosítások

Itt a vég

9 bájt hozzáadva, 2009. október 2., 12:44
a
És elkezdődik a rettegés kora
==És elkezdődik a rettegés kora==
<u>Helmut Pilhar</u>:  Egy gyógyszergyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink válnak valóra. Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános chipbeültetésről, aminek segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle injekciót gyártanak. Az egész szörnyen hangzik, a Tamiflu-t tartalmazó oltás hegyében van egy chip is, a széles tömeg számára, a másik oltásnak csak a címkéje Tamiflu, infúziósoldat van benne a kiválasztottak számára, akiket egyelőre még (!!!) nem oltanak be mikrocsippel.
Álmainkban nem tudtunk volna elképzelni egy ilyen aljas („világleigázó”). tervet. Dr. Hamer már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!
A 70-es években Amerikában már többször próbálkoztak a sertésinfluenzával. Ha egy mai ember megnézi a régi propagandafilmet, csúfosan átlátszó, mennyire
igyekeztek primitív embereket megcélozni. A kampány befulladt. A videó a jutúb (sic!) legnézettebb filmje!
Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, mely valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan megszervezett propagandamédiájuk mőködik ezeknek a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni. Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön majd az egérinfluenza-mese.

Navigációs menü