„Doktor House” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
7 bájt hozzáadva ,  2008. szeptember 3., 16:35
nincs szerkesztési összefoglaló
|}
==Bevezető==
Ez egy sorozat egy sánta orvosról. Aki gonosz. Lelketlen. Durva. Türelmetlen. Kísérletezik a betegein. Szóval aki olyan, mint bármelyik magyar házi orvos.<ref>Igazából nem a karakter a sánta, hanem a színész aki játssza. A nézők törték el a lábát, amikor megkláttákmeglátták a negyedik X című sorozatban nyújtott alakítását.</ref>
==Cselekmény==
A cselekmény egy általános mintát követ, vagyis minden egyes részben lényegében ugyanaz történik, csak másik <s>áldozattal</s> pácienssel.
House közben visszatér a tárgyalóba, hogy előszedje a nagy táblát.<ref>Eredeileg digitális táblát kapott volna, de mivel sikeresen meggyógyított pár [[madárvész]]est, az egészségügyi vezetés megorrolt rá.</ref>Felírják az eddigi tüneteket. Ebben a fázisban House már odafigyel arra, milyen új ötletekkel hozakodnak elő kollégái.
 
Amikor a pénteki party részleteinek megbeszélésével végeznek, ejtenek pár szót az epizódszereplő gondjairól is. House ismerve Foreman bűnözői múltját, elküldi, hogy törjön be a páciens házába.<ref>A fedősztori szerint azért, hogy megtudják mi okozhatta az epizódszereplő megjelenését a kórházban, de valójában arra kíváncsiak, milyen értékes dolgokat lehetne a Kórház House Alapítványa részére rekvirálni abban az esetben, ha a beteg sajnálatos módon mégsem érné meg az epizód végét.</ref><ref>Mondjuk, mert egy bottal sántikáló ember infúzióbaaz infúziójába fecskendez egy kisebbnagyobb adag káliumot az éjszaka közepén.</ref>
== House új ötlete==
A ház kukájában talált lasagnaszelet elfogyasztása után House bizonyítékra lel. Miután lenyel pár doboz széntablettát, megérti, hogyan tévedhetett az első kezeléssel.
===A House-átok<ref>A magyar [[alternatív olimpia|olimpiai]] csapat is ezt a sorozatot ajánlja. az ellenfeleinek.</ref>===
Sajnos amióta szinkronizálják a sorozatot, egy csomó kedvenc színészünk eltávozott. Ha Dr. House nem merénylet a hazai színésztársadalom ellen, akkor semmi!
Voltak vélemények, miszerint a ''Lóban rosszban,'' vagy az A''nyátokAnyátok közt'' munkacímű koraesti, tolsztoji magasságokat pengető művek szereplőit kérik meg a szinkronizálásra, de pár párbeszéd meghallgatása után a szinkronrendezők arra következtetésre jutottak, hogy ezek már eleve nem élnek.
{{LL}}
[[Kategória:film]][[Kategória:orvostudomány]]

Navigációs menü