Módosítások

Idők vége

4 bájt hozzáadva, 2008. augusztus 9., 15:06
a
helyesírás javítás :)
2012. december 22-én véget ér az V. Kor, az Utolsó Ciklus. Mi, akik valószínűleg tanúi leszünk ennek a hatalmas eseménynek, fantasztikus és borzalmas dolgokat láthatunk majd.
A 2012-es év nem csak az ősi maja templomok kövein szerepel A Földi Civilizáció első nagy korszakának zároévekéntzáróéveként. A Biblia kódja is ezt az évszámot jelölte meg, mint a Végitélet Végítélet Napját. Az Egyiptomi piramisokban és az azték templomokban is olvasható eme dátum. Az Indiai Bangalorban létezik egy hely, melyet Sorsok Házának neveznek. Állítolag Állítólag minden földi ember sorsa le van ott jegyezve ősi O-tamil nyelven. Ám a 2012-es évhez érve olvashatatlanná válnak az írások. Csupán véletlen egybeesés?
De vehetjük példának Malakiás jóslatait is, amik eddig mind igaznak bizonyultak. Ez az írás nem hivatott egyéb jóslatokkal foglalkozni, ha az olvasót érdekli, nézzen utánnautána. Viszont az ide tartozó jóslata igazán érdekes és elgondolkodtató. Proféciája Próféciája szerint II. János Pál pápa halála után már csak két pápája lesz a Római Katolikus Egyháznak. Malakiás az összes pápát látta előre, így feltételezhetjük, hogy nem tévedett. [[Ökomenizmus|XVI. Benedek pápa]] az "Olaj Dicsősége" címet viseli Malakiás joslataibanjóslataiban, és sok érdekesség olvasható róla is, de most összpontosítsunk az Utolsó Pápára. Az ő nevét is látta Malakiás, úgy fogják hívni, hogy Petrus Romanus, azaz Romai Péter.
Íme egy idézet:
76
szerkesztés

Navigációs menü