Módosítások

A hosszú élet 101 titka

1 624 bájt hozzáadva, 2008. április 23., 16:08
Többek közt
# Kerüljük a túl zsíros és a zsírszegény ételeket, a vitaminszegény táplálékot, a tejet, a tojást, a húst, a szénhidrátokat, és a túlpermetezett zöldségeket.
# Kerüljük a koleszterint, az ergoszterint, a koleszterolt, az ergoszterolt, a stigmaszterolt, a mukopoliszacharidokat, és az acetil-szalicil-monohidrokarboxilsavat. Konyhánkban e célból mindig legyen spektrofotométer, pásztázó elektronmikroszkóp, ultracentrifuga és gázkromatográfiás molekulakonfiguráció-analizátor.
# Ne vigyük a kíváncsi gyerkőcöt atomerőmű- vagy vegyi üzem látogatásra.<ref>Egy másodpercre se hagyjuk egyedül!</ref># Tanulócsoportokra ugyanez vonatkozik.# Ne villogtassunk az autópályán a reflektorunkkal a szembejövőknek.# Kerüljük az ugandai légitársaság repülőgépeit.<ref>Ha lehet, a buszaikat is kerüljük. Még ránk eshet az az ugandai repülőgép, ami miatt a buszt választottuk.</ref># Ne használjunk tükröket, vagy traffipaxot katonai repülőtér közelében. <ref>Hacsak nem akarjuk, hogy ellenséges radarállomásnak nézzen a [[101 kellemetlen hibaüzenet|fedélzeti számítógép.]]</ref># Rendszeresen ellenőrizzük a rendőrségi és szövetségi körözési listákat, nem szerepel-e rajtuk hozzánk hasonló személy.<ref>Különben úgy járunk, mit az az angliai háziasszony, akihez teázás közben tévedésből beugrott a kommandó. A teljesítménykényszer idején nem fogják nézni, kit lőnek le, lényeg, hogy a napi két fekete zsákocskát megtöltsék valakivel, mielőtt visszatérnek a támaszpontra [[a sör|sörözni.]]</ref>#Bankba lépés előtt vegyük le a sísapkát.<ref>Persze ne az arcunk elé...</ref>#Ne együnk a fürdőszoba falán tenyésző kalapos gombából<ref>A baseball sapkásból meg pláne ne!</ref>, akármennyire is hasonlít a híres shitake-re.#Ne őrizzük meg feltűnően ideges idegenek ránk bízott csmagjait.#Erdőben ne viseljünk szőrmét.<ref>Egy nyárson körbeforogva radikálisan csökken az esélyünk, hogy megnyugtatóan tisztázzuk személyazonosságunkat a Aszavazástlezárom Buci előtt.</ref># [http://www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=7010 Rá se rántsunk!]
==102==

Navigációs menü