Sablon:Eredeti kezdőlap

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Üdvözlünk az Unciklopédia lapjain!


Várakozó álláspont
Utcaszint


Az Unciklopédia egy szabad szerkesztésű, nyílt tartalmú, önkényesekből álló közösség által fejlesztett tréfás lexikon, amit olyan ráérő barmok írnak, mint amilyen Te is vagy.
Kérünk, Te is járulj hozzá a magyar agy bájos lehetőségeinek kiaknázásához!


»Lelkiismeretes humorista humorban nem ismer tréfát.«
Karinthy Frigyes


Az Unciklopédia 1 851 magát szócikknek nevező karaktercsomagot tartalmaz.


Homokozni kéretik a Homokozóban.
Más szóval: ott kell próbálkozni, ügyeskedni, okoskodni, butáskodni. Randalírozni.


Továbbá: fecsegni, csevegni a kocsmaasztal mellett mindig lehet.


Ha pedig eddigi irományainkra vagy kíváncsi, hát itt vannak.


Kedvenc képeinket is megtalálod.

Mai duma:

„Egy reggel lelőttem egy elefántot a pizsamámban. Most már sosem fogom megtudni, hogyan került rá a pizsamám.”

~ Groucho Marx


· Hírek a vakvilágból · Az Uncológus válaszol · Értelmező szótár ·
· Legújabb cikkek és cikkecskék ·

Apróbetűs rész – hogy is maradhatna ki ...

Unciklopédia Véglényfelhasználói Szerződés

Bevezetés

Üzleti tervünkben megjelölt alapvető feladatunknak tekintjük az internet – vagy ami ugyanaz, az emberiség – összesített relatív hülyeségi együtthatójának növelését, részint az emberiség összhülyeségének összegyűjtésével, részint ennek önálló produkciók keretében történő gyarapításával. Könnyű és kellemes feladatunk teljesítése alapján az Unciklopédia kiemelten közhasznú tevékenységet végző szervezetnek minősül, ami mentesít minket mindenfajta felelősség alól.

1. avagy főczikkely

Az Unciklopédia Produkciós-és Szervezőiroda Korlátolt, Felelőtlen és Részvétlen-Társaság (a továbbiakban: UPSZ) szent és sérthetetlen, a világon semmiért nem vállal felelősséget.

2. czikkely

Az UPSZ a feltöltött képek, szövegek jogtisztaságáért sem vállal felelősséget! Ha gondod van egy kép, szöveg jogtisztaságával (vagy bármi más búbánatod van), keresd az adminisztrátort: majd ő, elviszi a balhét (vagy megsimogatja a fejedet).

3. czikkely

Az Unciklopédia szerkesztősége nem vállal felelősséget azért, ha a lexikonban foglalt információk komolyan vételéből bárkinek bármi kára származik. Amennyiben megeszed és beveszed, hogy a cián egy finom izraeli édesség, és – ami remélhetőleg bekövetkezik, ha ilyen ökör vagy – az elfogyasztása viszavonhatatlan fogyatkozást okoz életedben, vagyonodban, testi épségedben (a szellemi épségedet, azt inkább hagyjuk ...); akkor magadra vess. Amúgy is elhunysz (mint mindenki más, előbb-utóbb), és így nem tudsz majd hivatalos úton reklamálni. De nem is tudjuk, minek tépjük itt a szánkat, amikor egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy ha valakit ennyi ésszel látott jónak megáldani a Jóisten, akkor hogyan tud mindebből akár egy büdös kukkot is felfogni.

Az Unciklopédia a hülyék enciklopédiája (de nem a Wikimedia projektek szemétdombja, ezt vedd azér' figyelembe!)
Komolyabb olvasnivalót találsz, ha a Wikipediára látogatsz el!

4. czikkely

Az összemberiség élelmezési gondjainak megoldása érdekében az UPSZ támogatja mind a hagyományos, mind a liposzómás mosóporok alternatív, emberi fogyasztási célra történő felhasználását.

5. czikkely

Az UPSz - elsősorban eszmeileg - támogatja az ENSz-t "Hintőport a négereknek, fridzsidert a melegeknek, májműtét a sárga rassznak, naptej minden fehér FÓSZerNAK!!!" című emberjogi programjában.

6. czikkely

Minden látszat ellenére a Magyar Unciklopédia nem utálja a Magyar Wikipédiát. Részben belőle él.
Lásd még: Wikimédia Magyarország Egyesület


Figyelmeztetés:

Ez a lap a világhálón található, és nem hagyományos papírból készült. Ne próbáljon rá tollal, filctollal, vagy más hagyományos íróeszközzel írni, mert maradandó károsodást okozhat az Ön számítógépmonitorának! Ha a lap mégis összegyűrődne vagy vizet kapna, ne próbálja szakember segítsége nélkül megjavítani, hanem értesítsen egy adminisztrátort!Unciklopédia más nyelveken

A teljes lista - English - Polski - Deutsch - Suomi Español # 中文(正體) Français עברית Русский Italiano Português - Ελληνικά Norsk 日本語 Nederlands Svenska Català 偽基百科 Latina Dansk العربية