Rami

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Rami (Szeged, 1999. június 6. - Budapest, 2013. augusztus 21.) vagy ismertebb nevén Czukorka fiktív közéleti személyiség, elsősorban pikáns képeiről, idézetiről és botrányairól volt híres.

Élete[szerkesztés]

Rami, egy XIV. századi olasz freskón (részlet)

Életéről igen keveset tudni, oly annyira, hogy egyesek még a létezésében és kételkednek. Ekkora barmokat. 1999. június 6.-án látta meg a napvilágot, Szegeden. Már ekkor lehetett tudni, hogy a kis Rami örökölte édesanyja, Shanna polgárpukkasztó tehetségét. Hamar belecsöppent ő is a reflektorfények világába, hiszen Shanna nem volt még 12 éves sem, mikor édesanya lett. Rami tanulmányait kérdéses hol kezdhette el, hiszen azt sem tudhatjuk, hogy egyáltalán elkezdte. Az viszont biztos, hogy ismerte a tukamír nyelvet, rengeteg még a nyelvet anyanyelvi szinten beszélő vadkannal tartotta a kapcsolatot, illetve tagja volt az úgy nevezett "öhöhöh" titkos csoportnak, melyről mai napig nem tudni mi volt a pontos célja.

Idézetei[szerkesztés]

Rami leghíresebb idézetei, vagy ahogyan ő mondta mindig "idézdezei"-t születése előtt kilenc évvel, 1990-ben gyűjtötték össze és adták ki. A könyv azonban a vártnál kisebb sikert aratott. A kritikák nagyon sokat bírálták túlzott :$ , <3 , :)) és más hasonló szmájlik használata miatt...

  • "nem tudjuk, hogy az emberek szerelmes velünk. ha ez ilyen egyszerű, akkor nem lenne a szeretet, nem történik olyan fontos"
  • "...minden szörnyek emberi..."
  • "ha megbotlik, hogy ez része a tánc"


Botrányai[szerkesztés]

Részletesebben a Rami botrányok cikkben olvashatja FIGYELEM! a Nulla cikkben illetve a Bébizokni cikkben nem erről olvashat, azoknak köze sincs ehhez.

A Macilaci ügy[szerkesztés]

Laci személyéről nem sokat lehet tudni, az azonban biztos, hogy gyengéd kapcsolatok fűzték Ramihoz. Igaz, ezt nagyon sokan elmondhatják, de Czukorka életét egyszerűen teljesen felforgatta. Naplójában összesen egy mondatot kapcsolódik az esethez:

"nm tudom h engem szeretee v szencyt a macika :((( "

Halála[szerkesztés]

2013. Augusztus 21.-én bekövetkezett a legrosszabb. Czukorka idegei nem bírták tovább, öngyilkosságot követett el. Halálával a kultúrában egy korszak zárult, munkássága mai napig felbecsülhetetlen mértékű.

"Rami olyan alapkövet tett le, amit én felvettem" - Harrison Ford

Lásd még[szerkesztés]

Lábjegyzés[szerkesztés]

Ide majd azt írjuk, ami nekünk tetszik.