Ránctalanító rém

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

„...kenjen Ön is, rám a margarint!”

~ arcra fel!

Hazánkban különböző márkájú és összetételű ránctalanító rémre bukkanhatunk. Az illatszerboltok és drogériák polcain sorra kínálják magukat a jobbnál jobb fiatalítószerek.

Naive[szerkesztés]

"Wo die Naivität anfängt, dort endet unsere Verarschung"[1], így hangzik eme német márka (deutsche Mark) szlogenje. Már ősanyáink is ezzel kenték magukat. A Naive tetszetős tégelyekben forgalmazza ránctalanító rémjeit (kék kis aluminiumdoboz, benne egy dízelmeghajtásu kézi kis vasaló).

Ló reál[szerkesztés]

A francia termékcsalád legújabb találmánya a "Fiatalság kód" nevű ráncrém. Valahol egy kriptában találták Da Vinci kódja mellett elrejtve, ahol 500 évig érlelődött. A tégely dekódert is tartalmaz. Nem véletlenül csak a Fiatalság kód működésbe lépése után fejtették meg a Da Vinci kódot. Amennyiben a Fiatalság kód hamis, akkor a kódot mai napig megfejtetlennek mondhatjuk.

Visít[szerkesztés]

A termálvizes ránctalanító rémjeiről híres kozmetikai cég új ráncfeltöltő készítménye azonnal közkedvelt lett a fogyasztók körében. A szett termálvizet, mini-spatulát és kenhető betont tartalmaz. Kellemes cementás illata van.

Neutrongéna[szerkesztés]

A norvég cég kifejlesztette bőrfiatalító hatású rémjét, a Neutrongéna tégely totált, mely 20 milliliter fiatalító hatású és típusú masszát tartalmaz. Összetételét tekintve van benne neutron és egyéb olyan dolog, mely szükséges az atom felépítéséhez. A rém újabban norvég-formulát is tartalmaz, de kevesen tudják, hogy ez hülyeség, hisz nincs norvég formula-1-es autó és/vagy versenyző. A norvég-formulát egyszerű, hétköznapi norvégokkal helyettesítik.

Orosz arcrémek[szerkesztés]

Véső, kalapács.

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.


  1. Magyarán: Ott, ahol a naivitás kezdetét veszi, ott véget ér minden átverés.