Pokefília

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A pokefília másnéven (Pokemonfília) a pokémonok iránti szexuális vonzalom szakmai kifejezése. Egy (vagy több) svéd kutatócsoport már a videójáték megjelenése elött 4 ével bizonyította létezését, ezért Norbert díjat is kaptak. 1995-ben hivatalosan elfogadták a létezését. Sőt, még meg is cáfolta barátom, Darkes e vonzalom létezését.

Ebben a betegségben (inkább drogban) szenvedő egyedek általában emberek, Igaz vannak közülük pokémonok is, de az más téma.

E "betegségre" utaló jelek: Szükségtelen Pikachu fenék nézegetés, túlzott áramkimaradások a környéken, vagy fitneszlabda szétvágás és abba belebújás. ( óTöbbiről inkább nem írok. Az én szavaim még ezen az oldalon sincsenek biztonságban.)

De erre utaló jelek lehetnek:

  • Túlzott Sorozatnézés
  • Garry's mod pózok
  • Konektor nyalogatás, stb.

InPokefília: a pokefília fordított változata ( pólkamon az emberre ) : "Pokefília csak fordítva, pokémonok az emberekre, nemtől függetlenül" Szakmai megnevezés magyarra átfordítva, Pokefília csak fordítva, pokémonok az emberekre, nemtől függetlenül, arra utal hogy a pokémonoknak kelt szexuális élményt ha egy emberi légy elmegy előttük.

E ritka !!!BETEGSÉGRE!!! utaló jelek: Ugyanaz mint az elöbb csak fordítva.

Szaporodás a "két" "beteg" és !!!BETEG!!! egyed között: Ember + Pokémon = Tojás, szülés vagy a mi esetünkben semmi, Pokémon + Ember = Batman, spiderman és egyéb szuperhősök.

  • Homopokefília : A név magától értetődő.
  • Rövidtávúpokefília: nem egész életre szóló szexuális vonzalom, Idő után elhidegülés, és "kigyógyulás" (leszokás)
  • Fiatalemberitényezőnmúlórövidtávúszünetelőazutánújravisszatérőhomopokemonhosszaszexuáliskapcsolatotigénylőpokemonfília . Ez eddig egy embernél fordult elő, úgy hívják, hogy Ash Ketchum.