Paradicsommadár

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Paradicsommadár virágnak álcázva
Paradicsommadár ketchupnak álcázva

A legtöbb ember sajnos azt hiszi, hogy a paradicsommadaraknak szép tolluk van és hogy az esőerdőben élnek. Ez tévedés, és csak azért hitetik ezt el velünk az álnok biológusok a hamisított fényképeket bizonyítékul használva, mert nem akarják bevallani, hogy ilyen élőlények NEM LÉTEZNEK. Erre a szörnyűségre akkor derült fény, amikor bizonyos tudósok megtalálták a valódi paradicsommadarat (Tomaticus ludens) amely a képen látható, és ezzel leleplezték az álbiológusokat.

A paradicsommadarak nagyon hasznosak lehetnek a magyar gazdaságnak, mert kiváló paradicsomos kajákat lehet belőlük főzni, és mert nem kapják el a madárinfluenzát. Csak az a baj, hogy nehéz őket elkapni és a ketrecekbe zárni. Ugyanis az a védekezési módszerük, hogy úgy néznek ki, mintha csak vegetálnának, de ha rá akarja vetni magát valaki/valami, akkor az illetőt telespriccelik paradicsomszószra emlékeztető váladékukkal. Az pedig nagyon csíp.

Hangjuk[szerkesztés]

Rettenetes. Klikkelj rá!

Hát nem???

Más[szerkesztés]

Mástészta:

Ez is vicces, pedig komoly:

A paradicsommadár-félék (Paradisaeidae) a madarak osztályának verébalakúak (Passeriformes) rendjébe tartozó családja. 17 nem és 46 faj tartozik a családba. A Sibley–Ahlquist-féle madárrendszertan nem tekinti önálló családnak, hanem a varjúfélék (Corvidae) családjába sorolja őket.

Lásd még[szerkesztés]