Nyúl

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Nem mutatja ki a foga fehérjét

A nyulak (Leporidae) rágcsáló emlősök, akik hihetetlen intelligenciájukat és vérszomjukat ártatlansággal és növényevéssel álcázzák, miközben szövögetik terveiket a Galaxis meghódítására.

Történetük[szerkesztés]

Kevés közismert példa van a XXI. század előtt a nyulak rettenetességére. Egyetlen jól ismert példa talán, amiről pár középkori forrás is említést tesz, amikor egy kegyetlen nyúl megölte Arthur király öt... azaz három lovagját, meg még egyet előtte. Szerencsére Arthur az Anthiochiai Szent Kézigránát segítségével felülkerekedett rajta.

Kimutatja a foga fehérjét

A nyulak Krisztus Urunk megtestesülésének 2099. esztendejében megindították támadásukat az emberiség ellen és a nemzetközi állatvédő szervezetek segítségével szinte az egész emberiséget kiirtották (persze nélkülük is sikerült volna). Csupán egy maroknyi ember tudott megmenekülni a démoni lényektől és sikerült elrejtőzniük egy aszteroidán (ahol a szteroidot bányásszák) lévő álcázott űrbázison. Évekkel később egy, az aszteroidán élő postásnak sikerült bejutnia a nyulak titkos főhadiszállására, megsemmisítenie a védőpajzsát, majd a szteroidán élő többi ember Chuck Norrissal lebombázta az űrbázist, a nyulak maradékai a mély űrbe menekültek, eltűntek és senki sem hallott róluk hosszú ideig.

Az emberek visszafoglalták a Földet, majd elkezdtek terjeszkedni az űrben. Nemsokára fel is vették a kapcsolatot az első idegen fajjal, a kocsonyaemberekkel. Mivel a galaxis rohadtul nagy, így még sok más fajjal is találkoztak, volt akikkel harcoltak, volt, akikkel kereskedtek, és voltak akiket bedaráltak hamburgernek...

Minden egész jól ment, de abban a pillanatban, amikor senki sem számított rá, ismét felbukkantak a nyulak! Egy kis fekete nyúl, Lord Retek vezetésével elpusztították a Földet, elkezdték újraépíteni bázisukat, alapítottak egy hatalmas birodalmat, majd háborút indítottak az összes faj ellen. 20 ezer évvel a földi időszámítás kezdete után már ölég sok bolygó esett el, mígnem a megmaradt emberek (igen, mer még mindig vótak) és a többi faj szövetkeztek és megalapították a GENYA-t, avagy a Galaktikus Ellen-Nyúl Agglomerációt és felvették a küzdelmet a nyulakkal. Ezzel kezdetét vette a Galaktikus Háború ami még mindig zajlik, de kimenetelét még senki sem tudja (bár valószínűleg a nyulak fognak nyerni).