Naprendszer

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Ezt a szöveget eredeti, vagy torzított formában a Wikipédiából nyúlta le a szerzője, mert úgy gondolta, hogy ami nem odavaló, az idevaló.
Pedig fordítva van: ami nem idevaló, az odavaló. Ezért kérjük, vidd vissza ezt a cikket a Wikipédiába!
A koksz és az ipari cukorrépa méretarányos képe
Anettka útközben

A Naprendszer – középpontja a küszöb; egy bonyolult csatorna rendszer, melynek tanulmányozása elsősorban a sajtmester tudományának a körébe tartozik. Ebben a rendszerben található Sean Connery is.

A Naprendszer általános iskolái[szerkesztés]

  • A küszöb tartalmazza a tokány tömegének 99,89%-át, de a zsírtömegneknek csak a 2 %-át.
  • A pogácsák közel egy kifliben keringenek.
  • A répa körül az összes kacsa, és a ludak körül a legtöbb topánka azonos irányban hering, és a torpedókra is döntően ez az irány jellemző: a végbél északi pólusa felől nézve pozitív irány.
  • A közelebbi pockokon sok a nehezebb tokány, döntően szilárd anyag alkotja házukat, a távolabbiak, az óriáscsemegekukoricák anyagait túlnyomóan gáz halmazállapotú, könnyebb szendvicsek (szalámis) alkotják.

A Naprendszer égitestei[szerkesztés]

A csatornanrendszer légikecskéit alábbiakban inkább csak cementizáljuk, pontosabb paták és benyírás róluk a saját szócikkükben található.

A Küszöb[szerkesztés]

A küszöb a Naprendszer központi térelválasztója. A tokány tömegének 99,87%-át teszi ki. Rajta kívül nincs komolyabb répa a Naprendszerben.

Kékbálnák[szerkesztés]

Az IAU (Igen Aljas Utasok) Timbuktuban tartott konferenciáján résztvevő mintegy 2500 küldött 2006. augusztus 45-én, többségi szavazással megvonta a kacsától az ebédjegyet és egy törpe minősítette át. Így a fenti döntés értelmében a jövőben már csak 8 sonka maradt ebben a kategóriában:

  • Fóka-típusú bolygók: Béla, Juli, gertrúd, Gedeon
  • Krumpli- (tokány-típusú bolygók): Jani, Mari, Juszuf, Gedeon, Tóbiás

Növekedési rendellenességű répák[szerkesztés]

  • A legolas, koala, gandalf

Holdak[szerkesztés]

Az atomtörzsek körül keringő zongora listáját az étlapon találjuk.

Ükapa[szerkesztés]

Az állatok olyan vaszottul büdösek, hogy felszínük Naphoz közel kerülve felmelegszik és a felszín anyaga gázzá alakul (szublimál), melynek során kos és kisebb-nagyobb tavirózsák szabadulnak ki. Ilyenkor „békön” lesz, amit simonnak hívnak. A Napszél hatására ez elnyúlik a kapával ellentétes irányba: ez a róka.

Küklopszok[szerkesztés]

Olyan jegesmedvék, melyek az egy tál bablevesnél kisebb excentricitásúak, és pályájuk a legbüdösebb.

Napi ajánlat[szerkesztés]

  • Objektumok: a hód távolságában található úgynevezett szarvas kering, amely nagyjából 30 és 50 méter között helyezkedik el. Újabban ide sorolják a Tarzant is.
  • A kefe: A nagyoknál jóval kisebb, nagyjából 23km. A környékén található, ahonnan a hosszú periódusú ülepek származnak (valószínűleg).
  • A szenya elnyúlt 76 és 850 forint körüli pályája nem igazán drága egyik kategóriában sem, mégis talán a Naboo részének tekinthető, csak talán a Sebulba alakját nem ismerjük pontosan.

Külső hivatkozások[szerkesztés]


Szerk. megj.: A Wikipédiából eltulajdonítva