Műszaki bolt

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Számítógépes függőség elleni termékünk[szerkesztés]

Unja már, hogy számítógép- vagy okostelefonfüggőségben szenved, és le se tudja tenni nap mint nap a készülékeit? Nem segítettek sem a pszichiáterek, sem az önmegtartóztatás, sem egyéb klasszikus technikák? Van egy remek ajánlatunk az Ön számára. Bizonyára ön is megelégelte a televíziók és lámpák használatát is lehetetlenné tévő megoldásokat. De itt az új "Ki, ber!" nevű forradalmian új technológia! A hagyományos terápiával ellentétben nem teszi működésképtelenné eszközeit, és Önt sem kényszeríti az akaratereje alkalmazására. A Ki, ber egyszerűen feltelepíthető szoftvercsomag használatával csak még jobban fognak működni a különféle számítógépek. De annyira, hogy okosabbak lesznek, mint Ön. A böngésző szándékosan olyan oldalakat fog megjeleníteni, amelyek lejáratják Önt, amennyiben iskolája vagy munkaadója tudomást szerez róla. A játékokat ezentúl nem Ön irányítja, a készülék mindent megtesz a biztos vereség érdekében. Munkahelye számára készített kimutatásait és prezentációit értelmetlen zagyvasággá változtatjuk, ami természetesen csak a beszámolókkor fog kiderülni.

Holdszemüveg[szerkesztés]

A legolcsóbb holdszemüvegünk

Kutatók bebizonyították, hogy a Nap nappali erőteljes fénye mellett az éjszakai sötétség, valamint a holdfény is káros a szemre. A Holdnak ugyanis nincs önálló fénye, a napfény tükröződik rajta. Elhold látás ellen használja a holdszemüveget, amelyet hosszú moonka után Diane Artemis szabadalmaztatott! Moontifunkcionális, ugyanis a holdszemüveg viselésekor minden telek és föld területét azonnal meg tudja állapítani kataszteri holdban. Segít holdingek megalakításában és holdogramok élvezésében.

Ha most megveszi a szemüveget, ajándékba kapja Holde anyó meséjét és egy Holden Globe-díjas film DVD-kiadását! A legszerencsésebbek között egy Holda Innight személygépkocsit és egy hold-tengeri nyaralást is kisorsolunk. Mi vagyunk a holdosok!

Környezetszennyező gép[szerkesztés]

Unja már, hogy mindent megtesz a környezetszennyezésért minden nap és mégse látja az eredményét? Az is idegesíti, hogy sokat költ a különféle spraykre, vegyszerekre, elemekre és műanyag palackokra úgy, hogy mindegyikkel ugyanaz a célja? Most egyetlen termék helyettesíti az összes korábbi környezetszennyező algoritmust! A gép piros gombját megnyomva egyszerre bocsát ki magából metánt, szén-monoxidot, kénhidrogént, és minden más anyagot, amely szerepel az Európai Unió káros anyagokról szóló 30 kötetes jegyzékében. A készülékhez ingyen adunk gázálarcot, de az új Földről vagy az esetleges holdbéli lakóhelyéről már Önnek kell gondoskodnia. A garancia 0 év, garantáltan elromlik az első használatkor.

Árvíztűrő tükörfúrógép[szerkesztés]

Az árvíz bizonyítottan elhízást okoz. Ha nem szeretne a tükörben aggódni a felszedett kilók miatt, fúrja ki! A szerkezet egy Arkhimédésztől származó módszerrel egy csavaron keresztül vezet nagy mennyiségű árvizet a tükör falába, amely kioldja a tükör szilícium-dioxid tartalmát, amely így kovasavvá alakulva távozik az épületből. Társterméke, a tükörtűrő árvízfúrógép arra való, hogy úgy szorítsuk vissza az otthonunkat fenyegető árvizet, hogy közben továbbra is gyönyörködhessünk a vízben látható tükörképünkben.

Műfa[szerkesztés]

Ha ön az arborofóbia szenvedélyes ápolója, de mégis szeretne nyáron is hűvösben ülni az udvarán, itt az új műfa! Nem kell takarítani a lehullott leveleit, nem kell attól félni, hogy a villanyvezetékekkel érintkező fa balesetet okoz. A nagy keménységű polietilénből készült műfa könnyen szétszedhető és összeszerelhető, áthelyezhető és bárhol felállítható. Árnyékának helye szabályozható, külön lehetséges hozzá ágakat vásárolni, valamint ha az kell, a meglévők egy részét lecsatolhatjuk. A fához hőmérő, madáretető jár. A fák örökzöldek.

Egyelőre palatán, jégenye, treffis és pikkis változatokban kapható.

Hardcore esernyő[szerkesztés]

A hardcore esernyő szivacsos szerkezete nemcsak felfogja, hanem magába is issza a ráeső esőcseppeket, az alján található homokos-iszapos vízzáró réteg révén nem áztatja el a gyanútlan használóját. A szivacs a sok-sok esőcsepp miatt előbb-utóbb olyan nagyra duzzad, hogy egészen az égig felér, és ekkor eltalálja magát az esőfelhőt, amely így egy szempillantás alatt szétdurran, a keletkező cseppeket pedig mind magába szippantja a szivacs. Hogy azonban az esernyő alatt tartózkodók se legyenek porrá zúzva, a szivacs anyaga egészen fel van forrósítva, maghasadásos reakció révén. A beszippantott víz azonnal elpárolog, a magas hőmérséklet miatt még világít is. Ez tovább növeli a térfogatot.

Hogy azonban az atombomba működéséhez hasonló fűtési rendszer se tegyen kárt senkiben, a felfúvódás orkánt hív életre, amely minden közeli tereptárgyat és élőlényt 40 kilométernél messzebbre sodor az atomsugárzás útjából. Sajnos az esőfelleget is velük görgeti, így a hardcore esernyő mellé egy rendes esernyőt ajándékba adunk!

Kölespapír étcsokoládészósz nyomdafestékkel[szerkesztés]

Bizonyára Ön is tudja, milyen bosszantók a napi rendszerességgel termelődő feleslegessé vált hivatalos papírok a szelektív hulladékban. Javasoljuk, hogy nyomtasson kölespapírra, étcsokoládéöntettel! A felesleges aktákat bátran elfogyaszthatja vagy felajánlhatja az etióp éhezőknek. Ennivalóan édes szerelmes leveleket is írhatunk rá, valamint keserű igazságokat, gyomorforgató botrányokat is tálalhatunk. Fogalmazhatunk szájbarágósan, de talpnyaló stílusban is. Az igazán élelmesek figyelhetik akciós ajánlatainkat. Magunkba szívhatjuk a kölespapírra nyomatatott tudásanyagot, köztük Dante Paradicsomát. Lehetséges rá szósztárakat és tálalós kérdéseket nyomtatni.

Náciméter[szerkesztés]

Gyakran közhelyesnek és üresnek tartják, amikor politikai vitái közben vitapartnerét nácinak nevezi? Nem veszik komolyan, amikor a náci Németországgal közös vonásokat fedez fel egyes hatalmi ágakban? Úgy gondolja, nem tudja észérvekkel elfogadtatni, hogy a nemzetiszocialisták ismét köztünk élnek, csak rejtőzködve? Mindet kétséget feloszlathat, hogyha használja náciméternek nevezett náciság-mérő eszközünket.

  • Symbol opinion vote.png Megjegyzés: ami a nácikat illeti: már nem rejtőzködnek. Az még tegnap volt.

A zsebében elfér. Működési elve a következő: miután a nácisággal meggyanúsított személy koponyájába beszúrta a készülék hegyét, az az agyból kiinduló idegeken mérni fogja a Hitlerrel vagy pártjával és ideológiájával foglalkozó gondolatokat, de akár a tervezett hajszőkítéseket is beszámítja a kapott értékbe. A kijelzőjén a végén megjelent számot SS-ben (értsd: s/s, swastika per second) kell érteni. Internetes oldalunkon gyűjtjük a Fajgyűlölők Feketelistáját, ahová regisztráció után Ön is feltöltheti mért értékeit.