Lenin

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Lenin a moziban

Született: Alexandrovics Ivanov Kalinka Moszkvics Leming, híres orosz író, költő, műfordító és géplakatos. A moszkauer feltalálója.

Apja Dzsingisz Kán volt, anyja meg egy kecske. Nevét azért változtatta Leming-ről Lenin-re mert az ófranciák nem tudják kiejteni a szóeleji x-et.

Munkássága[szerkesztés]

A fiatal Lenin korán felismerte hogy a gonosz nyugati fasisztoid imperialista kapitálisták kegyetlen módon kizsákmányolják. Azért nem is küldött nekik húsvéti ajándékot. Helyette inkább megírta híres sci-fi regényét a Mein Kampf-ot. Ezek után a fiókgomblakkozó műhelyében megalkotta a világ első moszkauerjét. Ő írta a több hétig Billboard lista vezető Lenin-dalt.

Idézetek, mondások Lenintől[szerkesztés]

  • A proletáriátus megszabadítja a munkást a túlvilági életbe vetett hittől, azáltal, hogy jobb földi életet kínál nekik.
  • Proletárok! Nézzétek! A sátáni gonoszsággal rendelkező nyugati antikommunista antiinternaicionalista imperialista improletár fasisztoid kapitalista disznók lassan aláássák gyönyörű virágzó leninista-sztálinista-trockista-maoista gazdasági csodánkat, ezt csak egy totalitárius centralizált proletárdiktatúrához vezető hősies internacionalista proletárforradalommal a akadályozhatjuk meg!
  • Empiriokriticizmus! – ezt akkor mondta, amikor egyáltalán nem jutott eszébe semmi.

Amit róla meséltek[szerkesztés]

Egy szó sem igaz belőle. Még az ellenkezője sem.