Krumplihéj eladó!

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Az alábbi gondolat egy neves újság cikkében, a The Puszulykafalva Timesban jelent meg. Olvassák figyelemmel!

Symbol opinion vote.png Megjegyzés: cikkünk címe nem tévesztendő össze a krumplihéjeladóval. Amaz: főfoglalkozású. Emez külön írandó, felkiáltójellel.

– Na, azér'!!!

The Puszulykafalva Times[szerkesztés]

56. évfolyam 38. szám
Ingyenes: Puszulykafalva, Darlólezsiny, másutt az ára: 60 forint, a Kistarcsa-kerepesi Autonóm Köztársaságban: 1 buznyák, az eurozónában: 0,5 euro, az USA-ban: 0,6 dollár, Svájcban: 0,7 frank.
Felelős szerkesztő: Hacsek József, Nyomdász: Rózsa Lajos, biológus, Nyomda: Puszulykafalva, Egyetlen utca 2.

Tartalom[szerkesztés]

Címlap: Tudományos felfedezések
2. oldal: Hírek a faluból
3. oldal: Apróhirdetések
4. oldal: Külföldi hírek
5. oldal: Belföldi hírek
6. oldal: Sporthírek
7. oldal: Tudományos hírek
8. oldal: Reklám

Tudományos felfedezések[szerkesztés]

Krumplihéjjal a hosszú életért![szerkesztés]

Tudományos szenzáció! Puszulykafalva legidősebb embere, a polgármester, azaz Hacsek József (89) most elmondja nekünk a hosszú élet titkát! Józsi bácsi szerint a hosszú élet titka a krumplihéj. Ezt mondja:
- Minden reggel eszek főtt krumplihéjat, mostmár lassan 70 éve. Amikor eszek mindig valahogy fiatalabbnak érzem magam. Nagyszerű! Szívből ajánlom mindenkinek. Én még most is el tudom látni a polgármesteri teendőimet, de ez a krumplihéj nélkül nem menne. Hálás vagyok a jó Istennek, hogy van krumplihéj!
És milyen igaz! Neves kutatók is bebizonyították, hogy a krumplihéjban lévő anyagok hozzájárulnak a sejtek működéséhez. Megkérdeztünk egy tudós embert e témában, mégpedig Rózsa Sándort (88), aki szintén nap, mint nap krumplihéjat vesz magához. Ő ezt mondja:
- Én is már 20 éves korom óta minden reggel krumplihéjat eszem. A börtönben szoktam rá, majd egy biológiai egyenletet felhasználva rájöttem, hogy a krumplihéjban a legtöbb a canlichigens-enzim, mely a sejtek regenerálásáért felel. Tehát ezt mesterséges úton is magunkba lehet juttatni, a burgonyahéj segítségével. Ez az enzim a szervezetben tovább bomlik wongerthinyea-enzimmé, és így még hasmenés esetén is kiváló. Ugyanakkor attól sem kell félnünk, hogy székrekedést okoz, hisz ez az enzim csak akkor lép életbe a schingerns-hatás miatt, ha szükség van rá!
Ne várjon tovább!
Addig vegye meg a krumplihéjat, amíg fiatal, mert már fiatalon el kell kezdeni, hogy időskorban használjon. Most, amíg olcsó, amíg a neves cégek nem fedezik fel, vegye meg! Az egyedüli hely ahol lehet kapni, az Puszulykafalván, az Egyetlen utca 1.-ben, Hacsek József úrnál van.
Óriási akció: Ára csak: 239 ft / tasak
Az óriási nemzetközi érdeklődés miatt euroval, USA-dollárral és svájci frankkal történő fizetést is elfogadunk!
0,89 € / tasak
1,29 $ / tasak
1,35 CHF / tasak

Apróbetűs rész: (Egy tasakban 10 dkg krumplihéj van. Egy kilogramm: 2390 ft.)

1. oldal
The Puszulykafalva Times