Krokogyélusmadár

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Birdleft.gif

A krokogyélusmadár (Katinkus Madarus Crocodeleus) egy nagyon veszélyes ragadozó madár. A gerincesek törzsébe, a madarak családjába a Crocodelusus ágba tartozik.

Elterjedése[szerkesztés]

Egyiptomtól a városi dzsungelen át a csernobili atomerőműig mindenütt elterjedt faj.Ahol megtelepszik az állatok pusztulnak, nincs termés és aszály van.

Testfelépítése[szerkesztés]

A krokogyélusmadár más nevén Halálmadár kifejlett egyedei 25 kilót is nyomhatnak.Súlyuknál 64000-szorosát is feltudják kapni, így még a nagyságáról hírhedt kék bálna sem okoz neki gondot. A krokogyélusmadár nagyon ronda, szóval a gyenge idegzetűek, terhes nők és idősek azonnal meghalhatnak még a látványtól is, az egészséged emberek pedig 20 napig kibírják mellette magas szintű kínok között. Az emberek közül választja ki párját és hypnotizálva őket hónapokig rabjai lehet a szerencsétlen a krokogyélusmadár rondasága ellenére is. Hátán púpszerű bütyökszerűség van amiben szárnyait rejti, fura csontos keze, vékony nyaka és szög alakú feje van.Szeme általában karikás.Szeret vándorolni évente a Szlovákiában található Hronec nevű településbe emberi lénynek álcázva magát 10 napig.Ott félelemben tartja az egész lakosságot. Vele mennek általában a Barbik és az Ildikók mert őket is hipnotizálja az odaúton.Ezenkívül magával vihet Szandikat, Gabikat és Dorinákat is.A Barbik általában szépek, de visszautasítóak, az Ildikók alacsonyak és viccesek, a Gabik fényképezősek és visszahúzódóak.Aki megérinti a krokogyélusmadarat vigyázzon nehogy elsorvadjon a keze, sűrgősen hívjon segítséget.

Szokásai[szerkesztés]

Szereti ha szenved az áldozata bár nem szokta kimutatni, mint például videókkal felvett támadásakor amikor az egyik társunk arcába terjesztette mérgét a szájával.Miután ez megtrtént megfigyelhettük, hogy az áldozat elmenekült és sokáig nem mert előjönni.Azt is szereti ha félnek tőle mivel az ad neki erőt.Más lakóhelyére erőszakkal tör be, de alig lehet tőle megszabadulni, viszont ha valaki behatol a fészkébe ő könyörtelenül eltávolítja.

Életmódja[szerkesztés]

Ragadozó-Félelmet gerjesztő életmódot folytat.

Áldozatai: a baktériumoktól a kékbálnáig bármi, amit képes belegyömöszölni pofazacskójába. A felnőtt krokogyélusmadarak falkában járnak. Áldozatukba belemélyesztik fűrészes fogukat, kizsigerelik, majd addig tépik, míg a tetem darabokra nem esik. Bombázó üzemmódban a krokogyélusmadarak nukleáris tölteteket "pottyantanak" a célpontra, majd olyan magasra emelkednek, amilyen magasra csak tudnak.Külsőjükkel is tudnak ölni!!!

Unbooks-logo.png
Ez a szöveg elérhető online.
Most mit csodálkozol?
Éppen elérted! Vagy nem? Na, ugye!