Kommunikációs gyakorlatok

Az Unciklopédiából

Manapság a jó kommunikáció egyre fontosabb. Mivel nem végzett mindenki ezen a szakon [1], érdemes néhány könnyű bemelegítő példával kezdeni.


Relatív siker a focibajnokságban[szerkesztés]

Hangsúlyozandó tények[szerkesztés]

A bajnokság "alsóházában" nincs több csapat, amelynek 1 (egy) a mérkőzésenkénti kapott gólátlaga. Ez is védelmünk átlagon felüli teljesítményét dicséri. Kapusunk különösen biztos kezű volt mindvégig.

Csapatunkat a kapott gól nem zavarta meg, nem bomlott fel a megszokott hadrend, mindenki továbbra is hozta, amit a taktikai értekezleten megbeszéltünk.

Nem hangsúlyozandó tények[szerkesztés]

Csapatunk 0 ponttal végzett az utolsó helyen. Csapatunk nem rúgott egyetlen gólt sem. Csapatunk ritkán jutott át a felezővonalon.

Összefoglalva[szerkesztés]

Csapatunk úgy esett ki a bajnokságból, hogy valamennyi meccsen, tehát mind a 30-szor 0:1 arányú vereséget szenvedett.

Kovács, a bűnöző, Fontos Ember szomszédságában vett lakást[szerkesztés]

Hangsúlyozandó tények[szerkesztés]

Oszkár tudja, de nem mondja. Tehát: a Szolgálatok már régóta tudnak arról, hogy Magyarország egyik titkos jótevője, Kovax (magyaroknak csak Kovács) azért vásárolt ingatlant Fontos Ember környezetében, hogy bármely pillanatban rendelkezésre állhasson, ha hívja a haza (bocs, először Fontos Ember).

Egyébként nem csupán egyetlen szóba jöhető Kovács van, hanem minden napra egy Kovács!

Emlékeztetni kell arra, hogy Gordon idejében, 2009-ben, a miniszterelnök házával szemben levő boltban többféle, így GORDON gint is lehetett kapni[2].

Nem hangsúlyozandó tények[szerkesztés]

A lakás éppen szemközt van Fontos Ember nappalijával és nyilvánosságra kerültek amatőr fotók arról, hogy Kovács már lőgyakorlatokat tart és célzóvizet iszik.

Két nyomingernek nyoma veszett, akik Fontos Ember háza táján vigyáztak a nemzetbiztonságra.

Összefoglalva[szerkesztés]

A Nemzetbiztonsági Hivatal azóta fecsegéséért már elbocsátott munkatársa, kifecsegte a sajtónak, hogy az Interpol, Europol, Socpol és Loom Pol által egyaránt kőrözött Kovács Fontos Ember szomszédságában vett lakást.

Lábjegyzetek[szerkesztés]

  1. sajnos vagy szerencsére?
  2. vagy lopni, ahogy a kormányfüggetlen "161616" írja