Kisnyilasok netes kézikönyve

Az Unciklopédiából

Netes útmutató kisnyilasoknak.

Fogalommagyarázat[szerkesztés]

Zsidó világösszeesküvés[szerkesztés]

Ez ellen küzdünk. Ha nem lenne, ki kéne találni. A zsidó világösszeesküvés felelős a világon minden rosszért: hogy hazudnak a politikusok, hogy megbuktál a vizsgán, hogy lekésted a vonatot, hogy eldugult a budi, hogy megdöglött a macskád, hogy fáj a fogad, hogy reklám van a tévében, hogy esik az eső és hogy kikapott a kedvenc focicsapatod. A zsidó világösszeesküvés hibája, hogy hülye a főnököd, hogy meghúzták a kocsid, hogy a szomszéd kutyája egész este vonyít, hogy elfelejtetted anyád születésnapját, hogy alacsony az IQ-d és hogy lefagy a Windows. Összességében a világ nagyon jól működne a zsidó összeesküvés nélkül, ezért a te dolgod harcolni ellene.

Zsidó[szerkesztés]

Ennek a szónak két értelmezése van. Szűkebb értelemben zsidó az, aki tényleg zsidó és/vagy támogatja a zsidó összeesküvést. Tágabb értelemben mindenki, aki nem tetszik nekünk. Zsidó lehet az az ember, aki sikeresebb nálad, míg te nem vitted semmire (ő is csak a zsidó világösszeesküvésnek köszönhet mindent!), zsidó lehet az, aki kivág egy netes közösségből (a zsidó világösszeesküvés adta a kezébe ezt a hatalmat, és ő visszaél vele!) vagy egyszerűen csak nem tetszik neked a pofája. Végső soron te döntöd el, hogy ki a zsidó.

A zsidót minden rendes kisnyilas utálja. Hogy te éppen miért utálod a zsidót, azt teljesen a szabadságodban áll eldönteni, elvégre demokrácia van. Ha nem szereted a komcsikat, lehet azért utálni a zsidókat, mert ők találták ki a kommunizmust, így legalább letudod a két utálnivalót egy füst alatt. Ha vallásos keresztény vagy, lehet azért utálni őket, mert az ő őseik feszítették keresztre Jézust, amíg a te őseid még barátságosan irtogatták a különféle ellenséges törzseket az ázsiai sztyeppéken. Ha sok szar amerikai filmet láttál, utálhatod a zsidókat azért, mert az övék egész Hollywood.

Legegyszerűbb azonban a zsidót azért utálni, mert zsidó, és kész.

Hitler[szerkesztés]

Róla elég annyit tudnod, hogy utálta a zsidókat és ezért jó arc volt. Minek terhelnéd az agyad a fölösleges történelmi tényekkel, azokat úgyis csak a gaz zsidó történészek találták ki.

Holokauszt[szerkesztés]

Ilyen nem volt, ezért nem kell többet tudnod róla, mint amennyit már most is tudsz, vagyis semmit.

A harc menete[szerkesztés]

A fogalmakat tisztáztuk. Most jön a móka. Netes kisnyilasként neked az interneten kell küzdeni a zsidó világösszeesküvés ellen. Nehéz dolgod lesz, mert az internetet azért találták ki a zsidók, hogy segítse őket a világuralmi törekvéseikben. Így vesd magad a harcba:

  1. Keress egy netes közösséget. Bármelyik jó lesz. Ezek a közösségek az internet építőkövei, így szét kell zilálnod őket, hogy megingasd a zsidó világszövetség hatalmát.
  2. Keresd meg a közösségben a zsidót vagy zsidókat. Bárki lehet a zsidó: aki annak néz ki, akinek zsidó neve van, akinek a szemöldöke formája hasonlít egy héber betűre, stb. Ha végképp nem találsz zsidót, életbe lép a 2. számú értelmezés: zsidó az, aki nem tetszik neked.
  3. Közöld a zsidóval minél gyakrabban, hogy ő bizony zsidó. Még sokszor fogja hallani tőled, nem árt, ha megszokja.
  4. Ha a zsidó tiltakozik a lezsidózás ellen, ártatlanul kérdezd meg: "Miért zavar, ha zsidónak neveznek? Talán csak nem vagy antiszemita?" Ez védekezésre kényszeríti.
  5. Ha ezek után kitiltanak a netes közösségből, akkor győztél, kezedben van a bizonyíték, hogy itt bizony a zsidó világösszeesküvés egy klikkje tartja kezében a hatalmat, és nem tűrik a sajátjuktól eltérő véleményeket. Gratulálunk, lelepleztél egy zsidó sejtet. Hirdesd ezt az egész interneten, hogy mindenki lássa, mekkora hős vagy.

Lényegében ennyi. És ne feledd: MINDIG A ZSIDÓK HIBÁSAK MINDENÉRT!

Külső hivatkozások[szerkesztés]