Kis unciátria

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Nélkülözhetetlen segédeszköz az emberi mimika tanulmányozásához
Ezt a szócikket rajtam kívül csak én néztem meg.
Magyar! Tudat hasad!
Az Unciklopédia lelki kérdésekben is segít eligazodni. Úgy, ahogy.
Az Unciklopédia lelki kérdésekben nem segít eligazodni. Kivétel az, aki maga is eligazodik.
Az Unciklopédia fenntartja magának a jogot, hogy IQ-tól függetlenül bárki gondolatait közölje, főleg, ha azok sehol máshol nem méltóak közlésre.
Marhaság ügyében az Unciklopédia nem ismeri el a Wikipédia monopolhelyzetét: gyűjti a Wikipédián megjelenő lelki problémás szövegeket. Akár ilyenek ezek, akár olyanok.
Az Unciklopédia utálja a szócikkek hosszú bevezetőit. (Ezeket írni és elolvasni egyaránt nem éri meg a fáradságot. Megérteni meg különösen nem.)

1 % az alvajáró gyilkosoknak[szerkesztés]

Ez a szöveg eredeti, vagy torzított formában a Wikipédiából származó szöveg. Na és, akkor mi van?

A holdkór sokak számára ilyesztő név egy betegségnek, de nem annyira "furcsa" mint amilyennek hallatszik. A holdkór az alvajáráshoz hasonló, csak itt az ember nem sétál a parkban hajnali háromkor, bár előfordulhat, hanem pl. egy amerikai holdkóros nőt a biztonsági kamerája felvette amint megterít magátnak, a nem működő tűzhelyről leveszi az üres lábost elővesz egy merítőkanalat a fiókból, kimeri a(z ott nem lévő)levest, beletőlti a tányérba és kanalazni kezd, majd felkel a zajra a hölgy házvezetőnője és felkelti az asszonyt aki mit sem tudott az egészről. A holdkór nem károsítja az egészséget, hanem általában a beteg amit álmodik azt a valóságban is megteszi csak nem ébren. Nos valószínüleg aki egy gyilkosságot álmodik amit ő követ el ennek 1% az esélye mert ugyanis ki kell nyitnia az ajtót hogy kimehessen, összekellene szednie a gyilkos fegyvert de ezt nem tudná megcsinálni maximum hogyha a házban lakó személy az áldozat de erre szerencsére még nem volt példa. Valószínüleg már magánál is előfordult hogy a saját kiabálására ébredt fel. Nos ebben az esetben mondjuk hogy ez egy igen-igen pici holdkór. Kérem hogyha valaki nem ért eggyet az ne nekem reklamáljon, mert én is ezt úgy hallottam. Ha nagyon viszket tőle a szeme az törölje ki.

Gerontofóbia[szerkesztés]

X "várost 1998-ban megszállták a Nyugdíjasok. Az ő markukban összpontosul a törvényhozó, végrehajtó és igazság-szoltáltató hatalom. Demokráciáról mindenesetre nem beszélhetünk."

Homelesszofóbia[szerkesztés]

A hajléktalanok átvették a hatalmat Budapesten, már minden közparkot, minden padot elfogaltak.

Kisértet járja be Európát![szerkesztés]

Ettől rettegett egykor Karl és Friedrich. Ezért kiáltványukat is ezzel a mondattal kezdték. Azután fél évszázad sem telt bele, és tényleg.

Skizofrénia[szerkesztés]

Mi a skizofrénia? Én is ezt kérdezem tőlem, miért nem válaszolok értelmesen erre a kérdésemre?

Vállalkozás[szerkesztés]

Munkának képzelt permanens szorongás.