Japán

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Japán
平和主義可愛い日本帝国
Japan.png Nogjnwb.jpg
Zászló. [1] Címer. [2]
Mottó:: A tenger a miénk. Nem hagyunk benne túlélőket.
Nemzeti Himnusz
Bármi. Csak legyen szövege a karateokéhoz.
Itt kell lennie valahol
Főváros Tokió. Hotel
Uralkodó A Császár.[3]
Diktátorhelyettes Változó.
Hivatalos nyelv Japán, vagy mongol[4]
Otaku nyelv[5]
Hivatalos vallás Sintérizmus.
Harakiri.
Nekem-szerencsém-lesz-a-fuguval.
Nemzeti sport Bálnavadászat, szigorúan tudományos gyilkosság céljából.
Karaoke
Szumó.[6]

Harakiri
Szeppuku
Gyorsasági hosszútáv-exponálás.
Független? Fütyül a világ véleményére. Mi ez, ha nem függetlenség?
Hivatalon kívüli nyelv 性 表向きの 日本語
Fizetőeszköz Szusi.
Népesség? Többször is volt már népességrobbanás. Például Hirosimában, Nagaszakiban, és YokoOnóban.
GDP Per Fő 75000 USB
Szex? Perverzek, mint állat. Bármely más országban már rács mögött ülnének.[7]
Internet Top level Domain .010101
Etnikai összetétel Szusievők 93%
Bálnavadászok:99.1%
Kamikázék 5°%
Szamurájok 6%
Roninok 9%
Perverzek 83 %
Írástudatlansági ráta 100%: Képregényfüggők.
Különleges képességek Delfinmészárlás. Miniatűrizálódás.(V.ö. Pénisz).

„Nem tudom, mi ez a Japán, de ha kicsit is hasonlít Irakra, lebombázzuk.”

~ George W. Bush

„Egy őrült világban csak az őrültek a normálisak.”

~ Akira Kuroszava

„A japcsik csak egyet utálnak: ha lejapcsizzák őket.”

~ Japcsi közmondás

日本語 (Nippon-szekszpopo-animekon) állambácsi valahol a nagy messzi keleten, még Mordor éjfekete földjén is túl, ahova a kék mágusok se voltak még képesek beslisszolni. Nippon[8] olyan homogén terület, hogy ha ott cigányt találsz, akkor biztos berúgtál, részeg vagy, eltévedtél és máshol jársz, ami nem Japán.

Bevezető[szerkesztés]

Japán szigetek kialakulása a koreai mitológia szerint.

A japánok kicsik, szeretik a karaokét, a robotokat, a szusit, és a kamikaze akciókat.[9]

Mindenhol ott vannak piciny fényképezőgép-csodáikkal.[10]

Az ő piciny, földrengések szabdalta országukról szólnánk vala. Itten lent.

Lokáció[szerkesztés]

Valahol az óceánban a Fudzsi- és Fidzsi-szigetek között. Ha követed a vérnyomokat, és a felszínen úszó delfintetemeket, el sem tévesztheted. Főbb városai Nagaszaki, Kavaszaki, Délszaki, Északi, Műszaki, Számszaki, Tökjó.

Társadalom[szerkesztés]

Japan population pie.png
Egy átlagos japán nő

Szamurájok[szerkesztés]

A szamurájokról – a szórakoztató ipar hatására – rengeteg marhaság terjedt el. Ezekből nem igaz egy szó sem. Az igazság a történelem homályában rejtőik örökre minthogy ma már szamurájok nincsenek, hanem csak nem bizonyított leszármazottaik, akik szamuráj-tudásukat ugyanúgy a televízióból szerzik be, mint a nemszamurájok; és ezen a ponton be is zárul a kör.

Sirályok[szerkesztés]

Sirályok sincsenek. Királyok sem. Japánban császár van, és egyszerre abból is csak egy (=1).

Pedofilek[szerkesztés]

A japánok nagyrésze pedofil, beleértve a nőket is. Csak rá kell nézni a szexiparra: a filmekben iskoláslánynak öltözött pornószinésznők, továbbá a Manga és annak vállfaja, a pornográf Hentai-ok nagyrésze is iskoláslányokról, sőt kislányokról is szólnak! Nem is beszélve a rengeteg perverz állatról akik "dódzsinsinek" nevezett agyrémeket gyártanak. Az alap fajtája a sima perverz (Homo sapiens japanus), alfaja a csikan (tömött metrókon vadászik, bármi kéztávolságban lévő lányra lecsaphat és le is fog; Homo sapiens fogdus), az otaku (ártalmatlannak látszik, de nem szabad bízni benne; Homo Sapiens Songokus). Kifejlettebb változata a hikikomori(Homo sapiens haggyus) és a NEET(Homo sapiens haggyámánus) akik inkább már ki se mennek a házból, hanem egész nap 6-12 éves kislányos (6-12 éves fiúk, ha nőket) pornómesére verik a... blattot.[11][12]

Fentiek ellen minden normális japán joggal tiltakozik. Vagy azért, mert érti, vagy azért, mert nem.

Nemzeti ünnepek[szerkesztés]

 • A Népességrobbanás Napja.
 • A Neoton-família bármely fellépése (az, hogy a japánok rajonganak az együttesért újabb bizonyítéka a japán-magyar rokonságnak. Valamint az is, hogy perverzek. Ők is.)

Nyelv[szerkesztés]

Egy japánnal még feleselni is nehéz.

A japán nyelv – nehéz. Mint a magyar. Ez is igazolja a japán-magyar nyelvrokonságot.

A japán nyelv minden japán csecsemőnek, a magyar nyelv minden magyar csecsemőnek – könnyű. Ez is igazolja a japán-magyar nyelvrokonságot.

Csak a közelmúltban derült fény a magyar és a japán nyelv közötti szoros kapcsolatra. A japán nyelv a magyar legközelebbi rokona. A két nyelv a Szíriusz bolygóról történt elvándorlást követően és Mu kontinens elsüllyedése után vált el egymástól. A rokonságot sokan kétségbe vonják, de ez értő szem számára nyilvánvaló a kötődés, hiszen a magyarok és a japánok (DNS-ének) tekeredési szöge is megegyezik a fény hullámhosszának és a ∏ szorzatának 23,5 (a Föld tengelyferdesége fokban) részével.

Vallás[szerkesztés]

 • Kamikazmizmus.
 • Fejek összeütése.
 • Fotózás.

Történelem[szerkesztés]

Japán történelme piszkosul girbegurba és hosszas, olyannyira, hogy még senki sem tudta egyetlen egy könyvbe belesuvasztani a törijüket.[13] Legismertebb tettük, hogy egyszer piszkosul lezúzták az amerikaiaikat.

Teremtéstörténet-szerűség[szerkesztés]

A Megdermedt-sziget és a Pokémon-sziget

Időszámításunk előtt irtózatosan régen egy Uzumaki Naruto és egy Ucsiha Szaszuke nevezetű félistenekből álló szerelmespár szerelméből létrejött Japán. A szerelmespár a Menny Lebegő Hídjáról letekintvén azt fürkészték, van-e elegendő föld valahol a híd alatt a túlszaporodott félistencsaládjuknak, akik már voltak vagy húszezren. Látni nem láttak egy kevéske földet sem, azonban látták, hogy van egy lándzsa odalent a francban, amit szép lassan kihúztak a vízből, hogy jobban megtekinthessék. Valamilyen gané mágiának köszönhetően a lándzsáról lecsurgó víz a vízre visszaesvén megmerevedett és 273,24434 km² területen földet varázsolt elő. Így a területet Onokoro-Dzsima névre keresztelték, ami a mádzsártok nyelvére átültetve „Megdermedt-sziget”-et jelent.

Midőn létrejött a Megdermedt-sziget és leköltözvén oda sok kicsi família, akkor venni észre, hogy lenni még Pokémon-sziget jó messzi tőlük. Nos, mikor Uzumaki Naruto és Ucsiha Szaszuke leszálltak a fellegekből a Megdermedt-szigetre, akkor vették észre, hogy létezik egy messzi-messzi sziget tőlük, a Pokémon-sziget. A sötétség katonái innen üldözőbe vették Uchiha Szaszukét és Uzumaki Naruto és lerohanták a Megdermedt-szigetet. A sötétség erőit Kaguya-hime vezette, a sok kicsi pikacsuval, raicsuval és palbaszaurral. A famíliával Szaszuke és Naruto a Holtak földére verekedte át magát, ahol rejtélyes módon elbújtak a világ elől. Akik végül is a veszedelem elmúltával előbújtak és átköltöztek egy másik szigetre, azokból lettek a jamcsik, vagyis a japánok ősei.

Egészségügy[szerkesztés]

A japán áplónőkre még sosem volt panasz.

Igen fejlett. Lépten-nyomon ápolónőkbe botlani.[14]

Gazdaság[szerkesztés]

Türelmetlen amerikai befeketetők által inspirált területrendezés.

Ipar[szerkesztés]

A japán ipar ma már: leg. Régen meg nem is volt.

Tudomány[szerkesztés]

Japán élenjár a tudományban, a lakosság igen innovatív. Ha egy találmány (pl: házi gyomoröblítő készülék, kutyakölcsönző, óvszerragasztó, szellentésszagú levélpapír) a világ többi országában csúfos kudarcot vall, akkor az érdemes megpróbálkozni a Japánban történő bevezetésével. A japánok nagy valószínűséggel rajongani fognak érte. A világ tudósai között ugyanakkor konszenzus mutatkozik abban a kérdésben, hogy a legbetegebb jellemre valló találmányok mind Japánból származnak.

Japán különösen a haditechnikában és a pszichológiában ért el figyelemre méltó eredményeket. Már a második világháború alatt nagy sikerrel alkalmazták az inteligens, önmagukat a célra irányítani képes bombákat. Pszichológiában szintén a második világháború idején kőrözték le a nyugatiakat, amit az bizonyít, hogy még a háború vége után húsz évvel is találtak a dzsungelben kitartó japán egységeket.

A háború óta Japán a szexológia területén is a világ élvonalába tartozik. A japánok már az iskolákban is bevezették az élményközpontú felvilágosító foglalkozásokat. Ezek annyira népszerűvé váltak, hogy a japán szexfilmekben a kutatók kizárólag iskoláslánynak öltözött (vetkőzött) szinésznőket figyeltek meg.[15]

Találmányaik[szerkesztés]

A japánok okos találmányai nélkül nem élhetnénk értelmes életet ezen a bolygón.

Gasztronómia[szerkesztés]

Bálnaburger. Szóval hogy is van az a tudományos kutatás?
Nem tudjuk mi ez, de sok evőpálcikával csinálják.

A japán szakácsok zsenik. Miért is?

 • Az evőpálcika igen agyafúrt módja annak, hogy az országba látogatók hamar éhen haljanak, és így könnyen megszerezhetővé váljanak értékeik.
 • Szusi. Nem kell főzéssel, vagy sütéssel bajlódni! Nem fröcsög ki az olaj. Nem égeted oda. Csak fogsz egy darabka nyers halszagú kutyahúst, betekered egy salátalevélbe, és a sok bolond európai már zabálja is.
 • Bukkake - Egy finom japán desszert, amely krémből áll. A bukkake pasztőrözött tejből készül, amelyet egy banán belsejébe helyeznek, a bukkake megkóstolásához meg kell nyomni a banánt, amíg a krém a szájába nem spriccel.
 • To Ka Ji - Híres jabán bor, hedrolizált cellulózból es metil-aldehid-acetátból.

Híres japánok[szerkesztés]

 • Kamasutra - Híres szexológus. A háború előtt Indiában tevékenykedett.
 • Hirohito - Egykori császár, istenség és hadvezér. A japánok istennek hitték, el is küldte őket hadakozni az USA ellen, oszt' amikor szívtak az egész hadjáraton, Japánra meg atombombát dobtak az amik, akkor ártatlan arccal bevallotta, hogy nem is az. A japánok nem nehezteltek annyira, trónon maradhatott, de az istenes dumát többé azóta nem veszik be, mert a császár megtiltotta nekik.
 • Songoku - Híres hadvezér, költő, bölcselő, a XX. század végi Japán híres alakja, és botrányhőse.
 • Isiba Sigeru – japán védelmi miniszter, a földönkívüliek elleni világméretű küzdelem élharcosa[16]
 • Szandokán (legendás népdalhős)
 • Csepregi Éva - japán népdal-, folk rock és újhullámos énekesnő, főállású betörő [17]
 • Ki Mono - sétálómagnó-márka [18]
 • Mr. Miyagi
 • Philip S. - kazettamárka
 • Cso-cso-tan - másik népdalhős [19]
 • Wikipe-tan - reklámarc (valami Wikipédia nevű állítólagosan közismert cégnél), modell és loli
 • Suzuki - autó modell (1990-ben a magyarok elrekvirálták)
 • M. Hakamuci, pardon, Hakamitzu - üzlet, -ember, szexturista és (khmm) befektető
 • Mijazaki Cutomu - otaku, pedofil és sorozatgyilkos
 • Naruto ... - lapzártáig nem sikerült utánajárnunk, kicsoda, de roppant jelentős figura lehet, a Magyar Wikipédia cikkeinek 90%-a róla szól
 • Pikacsu Pikacsu - ... régi (rossz) emlék a gyerekkorunkból
 • Hitacsi, robotkutya
 • A hét szamuráj - legendás filmhősök, utóbb gazdasági emigrációba vonulva, a Vadnyugaton találtak otthonra
 • A szomorú szamuráj - egy másik legendás és imádott népdalhős
 • Hideki Macutake ú.i.m. "Logic System" - a Körmönfontoló, az Útravaló, a Tervezzünk tárgyakat, és még számos más híres magyar filmsorozat és tévéműsor öntudatlan (és valószínűleg díjazatlan) zeneírója.
 • Fakenuba Furamuki - több száz éves favicc
 • Icuka Magacuki - Japán titkárnő, több száz éves favicc

Nem annyira híres japánok[szerkesztés]

 • Khin Chins-Benn Shins (de nem baj, hogy kínai)

Állatvilág[szerkesztés]

Gőzerővel dolgoznak a kiirtásán. Tevékenységüket exportálják is. Ezzel egyidejűleg rohamosan gyarapodik a robotkutya populáció[20].

Kihagyhatatlan látnivalók és tevékenységek[szerkesztés]

Oh, f**k...
 • Az 1820 m magas Hokkaido-torony. Földrengés idején.[21]
 • Cunami nézés.
 • Menekülés a cunami elől.
 • Megérkezés Ausztrália partjaira

Viszlát[szerkesztés]

Goodbye → さようなら → szajónara


 1. A felkelő radioaktivitás országa.
 2. Legalábbis a fordítás szerint. Bár az is lehet, ez a toilett.
 3. No, és persze Darth Vader
 4. Nem mindegy az neked, ha úgysem értesz belőle egy kukkot sem?
 5. A japán tinédzserek 96%-a által beszélt nyelv
 6. Igen átlátszó ürügy arra, hogy a fogyókúrás tervükben igencsak elmaradt felnőtt férfiak egy szál pelenkában egymás golyóját markolásszák.
 7. Nem véletlenül élnek elzárva egy szigeten. Távol a kontinenstől.
 8. Avagy ahogy a gülüszemű europidok szopják szokják nevezni: Japán.
 9. Ha évekig falevélbe göngyölt nyers halon kellene nyammognod, te sem akarnál túl sokáig élni.
 10. A technikai fejlődés persze nem tartja vissza őket attól ,hogy ha egy általuk híresnek hitt épület előtt állsz, gátlástalanul a szemedbe vakuzzanak.
 11. Kivételesen ez mind igaz. Aki nem hiszi, járjon utána! Meg fogja bánni.
 12. Pokémonból is van ilyen. Hát nem betegek?
  Perverz legyen a talpán, aki meg tudja állapítani egy Pokémon életkorát.
  Yiff! Yiff! Yiffyiffyiff! Yiffyiff! Yiff! Yiffyiffyiffyiff!
 13. Gondolj csak bele, hogy milyen sok nyavalyát kell bemagolnia a sok japán lógós diáknak csak történelemből. Csodálod, hogy 16 évesen a hölgyek fele kénytelen felszedni egy 30 éves pasit?
 14. Vagy ápoló férfiakba. Nem akarunk kirekesztőek lenni...
 15. Erre a lábjegyzetre bezzeg kíváncsi vagy, mi?!?! Hát képzeld elfele, hogy a saját kutatásom! Akkor is, ha baromira tilos!
 16. Ez nem vicc.
 17. A nyolcvanas évek elején betört a japán piacra. Azóta is lekörözés alatt áll.
 18. Nem tévesztendő össze ezzel: Mono Kini, ami egy kedves népdal (vö., Itsy Bitsy Teeny Weeny Yelow Polka etc.) és egy ebből eredő népszokás.
 19. Ld. KFT: Bál az Operában c. népdalt
 20. Ha már egyszer megeszik az élőket...
 21. Vagyis minden nap 7 és 18 óra között.


Obracający się świat.gif
Ez a szócikk abban segít, hogy idegen helyen járva könnyebben eltévedj, a helyiek kiraboljanak, ellopják a kocsidat, megfőzzék és/vagy megerőszakolják a kutyádat, aztán pedig lelőjenek egy sikátorban. Mint egy kutyát.
Obracający się świat.gif