Hirdetések

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Licenc:
ez a fájl jogvédett, és a jelenlegi jogi szabályozás szerint csak külön engedély alapján használható, amivel nem rendelkezünk. Kár.


Itt lehet hirdetni. De csak komolytalanul.

FIGYELEM: Egyes böngészőknek problémát okoz a böngészés. Ezt fontold meg!

Előtésmentess bilentjuzetet átvezsek. jelige: Kejboard.Na és?[szerkesztés]

Állítsa be a Huhuhú–t kezdőlapjának,
így minden nap azonnal elolvashatja a legfrissebb híreket és a szakma érdekes eseményeit!

Traffipax ellen![szerkesztés]

Megjelent UncAntiLaser-001 márkájú lézerblokkolónk, amely 1,5 transzpondere segítségével lézer elleni védelmet nyújt bármely autónak, blokkolva a lézer jeleket. A zavarás hatásos távolsága 30-200 cm között van. Lézertalálat esetén kilövi az anyósülésen tartózkodókat, majd aktív üzemmódra kapcsol, és tüzet nyitva kiiktatja a sebességmérő készülékkel felszerelt hatósági járműveket és egyéb megfigyelőpontokat. Szemtanúkat nem hagy. Ajánljuk azoknak a nagyon fontos rádiós vagy tévés személyiségeknek, akik (még) nem gázoltak el elég embert, de szeretnének 180 km feletti sebességgel száguldozni városaink közútjain vagy közparkjaiban, mert nekik szabad és ők jobban sietnek.

Figyelem, csillagrombolók lézertalálatai ellen nem minden esetben véd!

Bele a vakvilágba[szerkesztés]

Utáljuk a döglött projekteket!,
halálszaguk van.

FőFőFórumPontHu[szerkesztés]

DrágA ElőfizetőnK, Vagy/És FőFreeFelhasználónK!

Fórumunk rendszerébe az elmúlt évtizedekben több, mint 9 300 000 felhasználó összesen 887 931 topikban 939 442 511 hozzászólást írt le bele.
Ezeket az adatokat szervereink szinte örökre tárolják. Az egésznek egyáltalán semmi értelme nincs, de mi csak ezért, Önökért élünk!
Meg lehet ezt érteni? Vagy van itt valami svindli?

Közlemény[szerkesztés]

Egy edit, egy vandalisation. Egy edit, egy vandalisation. Ez az én játékom. A játék: szabadság, korlátok és célok. A szabadságom világos, hogy mi. A korlátaim is ismertek: ti vagytok azok. Na de mik a céljaim? Belegondoltatok már, hogy vajon mik a céljaim ezzel? ~ netlelet

Írtódirectmail[szerkesztés]

Tisztelt Uram!

Egérfogóra gondolt-e már? Cégünk üzleteiben az egérfogók széles spektrumából válogathat mind hagyományos, mind digitális változatban. Mindkét alaptípust formatervezett kivitelben is szállítani tudjuk, sőt: utánvétellel is. Nagyobb tétel esetén árengedmény.

Az Ön jól felfogott érdekében:

Garfield és Társa Co.

Unatkozik? Vásároljon mosómedvét! – Pepin bácsi

Állás[szerkesztés]

!!! Állás !!! Hobbi !!!! Együttérzés !!!

Hátrányos helyzetű fogyatékosokat, hajléktalanokat, kiöregedett prostituáltakat, obsitos katonákat, stb.: ilyeneket, keres jól jövedelmező, rosszul fizető munkára multinemzetközi holdigtröszt.
Állásinterjúra kérjük, mindenki a legrosszabb formáját hozza magával! Nyelvtudás, toprongy, üvegszem előnyt jelenthet.
Peachum & Társa(i) ZRt.
Cím, mobilszám, miegymás az éppen ügyeletes rendőrfőkapitánynál.

Jelige: „Was ist der Einbruch in eine Bank gegen die Gründung einer Bank?” [1]
 • Naplopó állást ajánlok, nulla bérért.
 • Hírdetés egy Kabuli újságban: "Berepülőpilótát keresünk irodai munkára."
 • Kihasználatlan aluljáróba gyalogost felveszünk.

Exclusively sales[szerkesztés]

Internationally corporation with more than 30 years old ago fictive salesmen searches for extremely ordinarious doing with salary of 50 thousand sick safety in serious chicken industrial company centre. No ifs required. Grave digging will be online. Surely well, no bullshit. Phone quickly.

[email protected]

Csapatjátékost keresünk[szerkesztés]

Csapatunkba játékost felveszünk. Jelentkezni bármelyik hazai fociklubnál.

Kisvállalkozókat keresek[szerkesztés]

Magas, jólszituált, ébenfekete hajú, hófehér bőrű hajadon keres erdőszéli házába 6-8 rendkívüli teherbírású, kis méretű vállakozó egyént. Francia nyelvtudás ajánlott, de nem feltétel. Fényképes önéletrajzokat várunk.

Követelmények: jó megjelenés, UNIX ismeret, felsőfokú végzettség, külföldi gyakorlat, hajlandóság többnapos műszakra, fokozott hajlam a munkaadó részéről történő állandó szexuális zaklatás eltűrésére, további teljes engedelmesség és együttműködés a munkaadó egyedi kívánságainak teljesítésében.
Kedvező karrierlehetőségek a közeli bányában. Páratlan béren kívüli juttatások, fizetés személyesen és természetben. Étkezési csekkek beváltása a helybeli pizza- és almafutárnál. Szállást biztosítunk. Munkaidőn túl szabad vállalati csillehasználat. Ingyen fitness, hostess és wellness bérlet a Törpeteke szalonban.

Arab nyelvtanárt keresünk[szerkesztés]

Nyelviskolánk a megnövekedett igények miatt arab nyelvtanárokat keres tunéziai munkára. Célunk a kint rekedt magyar turisták számára a beilleszkedést és a letelepedést elősegítendő masszív arab nyelvtudás gyors átadása és begyakoroltatása.
Jelige: Hülyére fogjuk keresni magunkat!

Cáfolat[szerkesztés]

Tudatom minden ismerőssel és ismeretlennel, hogy én, Alig Közi Mária, az esetleges aljas híresztelésekkel, illetve agyonhallgatással ellentétben, valóban létező és elő személy vagyok, voltam és leszek. 1955 december 20.-án születtem Kispangon, a gimnáziumot Szegeden végeztem jó eredményekkel, ezután mananeger-asszisztensi tanfolyamot végeztem, és a Vászonvég utca 120. szám alatti Közért pénztárosaként dolgoztam 1994-ben bekövetkezett halálomig. Szerettem a csirkepörköltet, és a helyi református közösséghez tartoztam. Férjem, dr. Rókai Mihály, ferencvárosdrukker volt, és sosem tett cukrot a teába. Kérem a történelemkönyv-írókat, a memoárszerkesztőket és szociológusokat, mindezt vegyék figyelembe bármely dokumentatív értékű munka összeállításakor.

Tisztelettel: Alig Közi Mária sk.

Műszaki[szerkesztés]

 • Baromira berreg a számítógépem. Már az anyám[2] is meghülyül a zajtól! Fiúk!!! Nem tud valaki egy freeware scriptet? Léccilécci!!! – Juhász Geyza.
 • Használt mélyhűtőt vennék, 68 kilós (holt) feleség tárolására.
 • Vettem 1 új videjókártyát de nem megy vele a gépem. Haver gépében semmi baj nincs vele. Úgy hogy szar az alaplapom...ÖÖÖ...Vagyis van 1 eladó alaplapom nem érdekel valakit?

Forduljon Psmithhez![szerkesztés]

Forduljon Psmithhez!!! Psmith majd segít! Psmith mindent elintéz! Önnek szüksége lenne valakire, aki eljár peres ügyeiben? Valakire, aki elintézi üzleti ügyeit? Valakire, aki sétálni viszi a kutyáját? Valakire, aki meggyilkolja az Ön nagynénjét? Psmith elintézi! Bűntény nem akadály! Bármilyen megbízása van (feltéve, hogy halakkal nem kell dolgozni), forduljon Psmithhez! Ajánlatok: R. Psmith, postafiók 365. Forduljon Psmithhez!

P.G. Wodehouse: Forduljon Psmithhez! (ford:Devecseriné Guthy Erzsébet), Cicero ISBN 9635394780

Klub![szerkesztés]

A mai napon, 2007. IV. 1.-én megnyitom új, excluzív zenés, beszélgetős, szórakozós, csajozós, zártkörű klubomat Budapesten, barátságos, diszkrét budai környezetben. Jelentkezni - életrajzot és egész alakos fényképet mellékelve - itt lehet. Jelentkezési feltételek: nőneműség [3], betöltött 18. életév, közepes, vagy annál nagyobb mell, esztétikus külalak, kedves, megnyerő egyéniség, derűs, szellemes, ám a testiséget is kedvelő, sőt előnyben részesítő természet. A felvételi kérelmeket népszerű, tehetséges művészekből, neves szaktekintélyekből álló, egyszemélyes zsűriként értékelem. Sikeres felvétel esetén a csatlakozás díjtalan.
Ne habozz! Jó tartozni valahová!
Jelentkezni "Hat" jeligével a szerkesztőségben lehet/kell/kötelező!

Kiigazítás: Sajnálatos elírás történt a hirdetés megjelentetésekor. Jelentkezni Gizmóka oldalán kell. Az elírásért szíves elnézésüket kérjük.

Hirdetés![szerkesztés]

Tisztelt érdeklődők! Nagyon szeretnék itt hirdetni valamit, de fogalmam sincs, hogy mit. Ötleteket, javaslatokat örömmel vennék. Minden megoldás érdekel.Kalandorok kíméljenek.

Fogjunk össze!

Előre is köszönettel--Hat, egy reménykedő, potenciális hirdető.

Ingatlan[szerkesztés]

 • Három szoba összkomfortos harmadik emeleti lakásomat Dunára néző ablakokkal elcserélném akár ráfizetéssel ugyanolyanra tüntetésre néző ablakokkal. Jelige: »Könnygáz«.
 • Hóvirág utca három szám alatt sürgősen eladó ingatlan, vagy elcserélendő szinte bármire, azonnal. Tizenöt éve próbáljuk megingatni, de eddig nem sikerült. Leírása 71 éve készült, de jó fizikai állapotban van (némi reuma és enyhébb hibák társulnak még hozzá)némi tatarozásra szorul. Extrák: nevelési tanácsadó, házassági tanácsadó, időjáráselőrejelzés van beleépítve. Sürgős! Magas jutalom! Akár ingyen is! Könyörgöm vigyék el! Feladó: Meggyötört vej.
 • Budai hegyekben, panorámás, csendes környezetben, zöld övezetben saját építésű (engedély nincs) hajlékom elcserélem egy karton sörre. De lehet velem alkudni: bármilyen más ital is szóba jöhet. Feladó: Hajléktalan Feri.
 • 3 szobás családi ház, utcára néző nagymamával eladó.
 • Századfordulós, jó állapotú, alig használt, frissen felújított feleségemet hasonló állapotú öröklakásra cserélném.
 • Hazát árulok. Értékes termőföldek (47 aranykoronás, beállítható aszálykárral és ingyen tüntetőtraktorral), legelők és vízpartok grátisz vízparti növénytársulásokkal. Fehér arabs lovat, aranyozott nyerget, és aranyozott kötőféket beszámítok. Szvatopluk és Tsa. jeligére.
 • Kazincbarcika helyiségben irodahelységek kiadók.

Használt cikkek[szerkesztés]

 • Alig használt koporsószegek eladók.
 • Egyszer használt ejtőernyő eredeti csomagolásban eladó! (Kis folt.)
 • Használt feleség eladó.
 • Megkímélt állapotban lévő gazdasági miniszter eladó. Ugyanitt be nem tartott választási ígéretek, termelői áron.

Felhívás[szerkesztés]

Csendes felhívás
Emberek, ne bohócozzatok le senkit, sérti a méltóságunkat.
A világ bohócközössége nevében a Bizottság:
Pierrot, Harlequin, Grock, Charlie Rivel, Charlie Chaplin, Oleg Popov, Zoli, Eötvös Gábor, Szergej

Bögre[szerkesztés]

Abszolúte töküres poharamat elcserélném egy félig üres vagy félig teli pohárra, "bárszekrény" jeligére, családi okokból, áron alul és sürgősen. Számsor 2006. október 30., 16:14 (EST)

Állat(i)[szerkesztés]

 • Terápiás krokodilommal hatékonyan gyógyítunk könyök- és vállízületi panaszokat...
 • Frissen fejt kecskémet fejetlenre cserélném. Semmiképpen se legyen feje, mert amúgy sem tudnám etetni.
 • Eladnám továbbá frissen ellett kancámat, családi okok miatt. (A feleségem sejt valamit). Csere is érdekel, birkával rendelkezők előnyben. Kedvező hitelfeltételeket tudok nyújtani az eladás mellé. (THM 15% + 10% a csikókból). Jelentkezni a "Nem bírom már ezt a strapát" jeligére lehet a sarki kocsmában. (Ha nem lennék ott, fent a hegyi legelőn megtalálnak. Rajtam barna suba lesz, a többi birkán fehér).
 • Aranyos kiskutyák elvihetők. Félig német juhász, félig kutya keverékek.
 • Még cukibb kikutyák elvihetők. Ugyanonnan. Félig Predator, félig Alien keverékek. Ugyanitt tapasztalt géntechnológus bármilyen megbízást elvállal.
 • Kedves, aranyos bulldogot cserélnék műkézre.
 • Kutya eladó! Mindent megeszik, imádja a gyerekeket!
 • Parafenoménemmel fedeztetést vállalok. RaszPutyin jeligére.
 • Házisárkányomat fiatalabb, szótlanabb feleségre újítanám.

Óra[szerkesztés]

 • Holnap kezdődő fizika órámat elcserélném bármilyen karórára. Jelige: Miazasuli?

Nap[szerkesztés]

 • Holnapi utolsó napomat az iskolában elcserélném bármilyen fűtőtestre.

Csere[szerkesztés]

 • Házastársam társasházra cserélem. Illetve, 40-es feleségem két 20 éves macára! Jelige: csakvigyemárelvalaki!
 • Guarral szennyezett joghurtomat agárra, vagy agar-agarra cserélném. Jelige:Megbízom az élelmiszerekben, csak nem eszem belőlük.

Autó[szerkesztés]

 • Elcserélném 25 éves trabantomat egy szekér trágyára. Jelige: szart szarért.
 • A3-as méretű rajzlapomat hasonló Audira cserélném!
 • Mercédesz nevű lányomat hasonló típusú gépkocsira cserélném!
 • Trabantomat kocsira cserélném. Jelige "Nagyon égő"

Vegyes[szerkesztés]

 • Szemem sarkában található szarkalábakat kertire cserélném.
 • Csendes társat keresek 18-65 között. Süketnémák előnyben.
 • 1 köbméter levegő eladó!
 • 50 éves feleségemet elcserélném két 20 évesre. Különbözetet pénzben kérem.
 • Megkérném azt az urat, aki szombaton du. az uszoda egyik padján felejtette a műfogsorát, hogy hívja fel a feleségemet, és magyarázza el neki a testem kényesebb pontjára került foglenyomat okát!
 • Nagyméretű matrac eladó. 20 év garancia. Újszerű állapotban, enyhén vizeletszagú
 • 2007. augusztus 28-án (szombaton) a meghirdetett áramszünet technikai okok miatt elmaradt.
 • Részeges férjemet szeretném elcserélni valami használhatóbbra
 • XX.századi törzsasztal restaurálva, élősködőktől megtisztítva jutányos áron eladó.
 • Bontatlan csomagolású Viagrámat kicsomagolt, használt nőre cserélem.
 • Eladnám használt óvszeremet gyermektelen pároknak. Talán így sikerül nektek jeligére.
 • Elvált nőt keresek. Lehetőleg ne olyat, amelyik fejétől lefelé vált el.
 • Szekrénybe való napelemes spotlámpák költözés miatt sürgősen eladók.
 • Vadlovak és kirakatok betörését vállaljuk.
Minden külön értesítés helyett: Mikulás úgy döntött idén nem jön – mondta anya! Mire kiderült: a mikulás nem létezik! Remélem nem törtél nagyon össze! Akkor meg miért vettem annyi sütit és tejet, ez nem igazság, kérem vissza a pénzem! A 2007. évi CXXXIX törvény azt mondja ki: ha az illető nem tudja, hogy létezik-e a mikulás (ugyebár tudjuk, hogy nem) és 1000 Ft-nál több pénzt költött a mikulás étkeztetésére, akkor a mikulásnak vissza kell fizetnie a pénzt! És ha a tehén, akitől a tej származik, agyilag károsult, a mikulásnak gondjaiba kell vennie az állatot! forrás:Wikipédia

Elvesztettem[szerkesztés]

 • Tegnap egy bárban elvesztettem az eszméletemet. A megtalálónak magas jutalom.
 • Keresem azt a barna lányt, aki tegnap egy bárban elvesztette a szüzességét.
 • Keresem azt a szőke fiút, akivel tegnap találkoztam egy bárban, és a hosszú barna hajam miatt lánynak nézett.
 • Keresem azt a két balekot, aki tegnap a rendőrkapitányság büféjében egymásnak esett. Eladnám nekik a biztonsági kamera felvételeit.

Mellnagyobbítás[szerkesztés]

 • Mellnagyobbítást vállalok kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!

Fenékfeszesítés[szerkesztés]

Jutányos áron vállalok fenékfeszesítést, fenékkisebbítést és narancsbőr eltávolítást kézrátétellel. Ugyanitt mellnagyobbítás jutányos áron. Óvakodjon a csalóktól! [4]

Állást keres[szerkesztés]

 • Alig használt szüzességemet jól fizető titkárnői állásra cserélném. Szívesen elhelyezkednék a médiákokban is. Jelige: Szöszike

Olcsó lelkek dömpingáron[szerkesztés]

 • Szerződéskötő iroda kedvező áron megszabadulna nagy mennyiségű magyar lélektől. Vásárlási hajlandóságát az Ördög és Ördög Bt.-nél jelezheti.[5]

Társkereső[szerkesztés]

 • Rendes fiú becsületes, többdiplomás, keresztény, gyermektelen, szerény és csinos lehetőleg gazdag felmenőkkel és ügyvéd szülőkkel rendelkező lányok jelentkezését várja. Jelige:Én vagyok a nagy Ő (Cím: Csillagbörtön 1024-es cella, Bazinagy Rendes Géza)
 • Lány, 23 éves, jól szituált, kellemes külsejű, jó testalkatú, fekete hajú, kék szemű, hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfi ismeretségét keresi kinek 10 köbméter tölgyfa gerendát eladna.
 • Félénk fiú keresi... öööö, izé, hm, áááá, hagyjuk.
 • Fiatal vagyok, jóképű és izmos. Anyagilag is jól állok, hat kocsim van, két házam, és egy nyaralóm a Karib-tengeren. Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam.
 • 22 éves nő lófarokkal, megismerkedne hasonló adottságú férfival
 • Pszichopata gyilkos keres csinos lányt, rövid távú kapcsolatra.
 • Fedeztetést vállalok. Nagy szerszám jeligére.
 • Bővérű lányokat keresek. Dracula jeligére.

UnPiactér[szerkesztés]

 • Alig használt kullancskiszedő csipesz eladó, ajándék kullancskészlettel. Kezdőlicit: 1 Ft.
 • Jól bejáratott, körözés alatt álló maroklőfegyver. Induló licit: -50 000Ft, én fizetek csak vigyétek már!
 • Kicsit horpadt járókeret. Licit: 50 Ft. Ugyanitt sérült gallytörőrácsos Hummer családi okok miatt sürgősen eladó.

Élelmiszer[szerkesztés]

Vásároljon kiváló magyar terméket! Támogassa ön is a magyar gazdaságot, és a magyar gazdákat! Vegyen frissen fejt tőgymeleg tejet, eredeti magyartarkából, és holstein-frízből. A magyar paraszt nem fordít hátat pusztán gazdasági megfontolásokból saját népének, így ön mindig hozzájut a hazai termelésű tejhez. Szeretettel várjuk olaszországi üzleteinkben. (Marcello és családja)

Szolgáltatás[szerkesztés]

Vízágyúnkkal kocsimosást vállalunk. Díjtalan kiszállás!

Szabó VII. Segédaltörzsőrmester

Tilos[szerkesztés]

Hirdetmények kiragasztását hatóságilag tiltó hirdetmény kiragasztása hatóságilag tilos!

Akció[szerkesztés]

Akció! ( Minden egyéb értesítés és értelem nélkül.)

Ad-vesz[szerkesztés]

Eladó: akármi.
Veszek: bármit.
Csak a szaldó pozitív egész szám legyen.

Minden külön értesítés helyett[szerkesztés]

Info.png

Tábla lóg a kilincsen:

Tőlem zavarhatsz is. Észre se veszem. Akárha egy hulla.

Üzi[szerkesztés]

Ez a munka joggal tipródik. Az az egyén, aki feltöltötte ezt a munkát, és elseje használta azt egy cikkben, és azok a következő személyek, akik cikkekbe teszik azt, bizonygatják, hogy ez az anyaggal igazságtalan viszonylatként végez Dominion alatt kanadai copywrong law. Nem tisztességes a saját tapétádra, képernyővédőre, vagy WC papír-termelésre használni ezt a képet, hacsak nem nyíltan megadott Amerika Egyesült Királyságának a miniszterelnöke, vagy az anyád által. [6]

Lásd még: Microsoft[szerkesztés]

Vannak már Ubuntu pólók!

Jó ügyeket jó ízléssel hirdess!

Ingatlan[szerkesztés]

Győri, ékszerekből épült katonai objektumban található garzonomat lábrágcsáló vízi ízeltlábúak inváziójától mentes bármilyen ingatlanra cserélném. Írjanak "Duna Rába Rábca rákja" jeligére a szerkesztőségbe.

Egy esőnek kitett cédula [7][szerkesztés]

(amennyire lehetett, restaurálva, megjegyzésekkel ellátva)

A kopogtató alatt a következő felírás olvasható:
KRM KPGTTNI H ZT KRJ HGY KNYSSK
A csengő alatt másik felírás ékeskedik:
H NM KRJ HGY KNYSSK KRTK CSNGTNI
Ezek a feliratok Róbert Gidától származnak, ugyanis csak ő tud helyesen írni az egész erdőben; maga Bill Gates, aki egyébként nagy bölcs hírében áll, a tulajdon nevét "Bagoj"-nak írja.

Cetli[szerkesztés]

Figyelem! Ezek a betűk feltűnőek.


Palackposta[szerkesztés]

Jó hogy jössz. Tökmagány. – R.Crusoe

Tollrólmondva[szerkesztés]

„FIGYELEM-FIGYELEM ASSZONYOK, MEGÉRKEZETT A TOLLFELVÁSÁRLÓ. ITT HELYBEN A KOCSINÁL MINDENFÉLE TOLLAKAT FELVÁSÁROLUNK. DUNNÁKAT, PÁRNÁKAT, KACSATOLLAT, LIBATOLLAT, RÉGI HASZNÁLT TOLLAKAT, HAGYATÉKTOLLAKAT. BÁRKINEK BÁRMILYEN TOLL VAN ELEDÓ, AZ TESSENEK SZÓLNI VAGY KÉZZEL INTENI, ÉS ITT HELYBEN A KOCSINÁL ÁTVÉTELRE KERÜL A SOR.”
szigorúan szó szerint lenyúlva a Wikipédiából, onnan, ahol senkinek nem kellett.

„Csókolom, Parkerük van?”

~ öreg Oti bácsi

„Tessék megnézni, nem-e tollas a hátam!”

~ huncut Benci, a diák

Amatőr hirdetés, lila tussal. A pontos helyesírás lényeges. (Elsőül idézte: Abody Béla: Mindent bele; Kozmosz könyvek, 1970.)

A kurva elköltőzöt

itt most suszter van.
éjel ne tesék zőrögni
D...P.
czipész

Válság van[szerkesztés]

~ elkeseredett idős ember keze írása egy házirend alján: ~

Pénzt vennék

~ alá firkantva ifjú kézzel: ~

INGYEN

Kattintólovag kerestetik![szerkesztés]

Ezt a szöveget, (vagy/és akármit)
a világpókháló legrejtettebb zúgainak egyikében találtuk,
ahol már a Guglimugli algoritmikája sem éri el,
ezért közzététele nem jogsértő, és különben is teszünk rá.


Macskakorom.gif Országos napilap keres kopipésztert hírügynökségi anyagok és civil szervezetek sajtóközleményeinek kopipésztelésére.
Óránként legalább 50 kopipésztet várunk.
Nyelvtudás, helyesírás nem fontos. Érettségit sem kérünk. Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent.
Macskakorom.gif

~ 2010. július 22-én közzétett hirdetés, melyet azóta is mindenhová kopipésztel az a szerencsétlen, akit felvettek az állásba (ülésbe)

Poloska eladó[szerkesztés]

Fajtiszta pajzsos poloska eladó öthetes alomból!

Diszpláziamentes, kiállítási versenykennelből származó szülőktől (Anya 2xCAC, Res. CACIB; Apa 2x CACIB) törzskönyvvel, chippel, oltva, féreghajtva.
Lámafénykedvelő, barátságos, játékos állat. Nappal sokat alszik, esténként viszont kicsit zajosabb és akkor többet hancúrozik. Megfelelő szerető gazdiját várja, aki családtagként fogja szeretni. További részletekkel keressenek bizalommal.

Házaló árus[szerkesztés]

Tessék, csak tessék!
Alig használt sültkrumpli eladó!
Bojlertisztító nanorobotok most
ötvenszázalékos kedvezménnyel!
Mellé ajándék zenélő vécéülőkével!

 1. Brecht: Die Dreigroschenoper, 1928
 2. Anya csak egy van! (Mondta Móricka, amikor kiküldték a spájzba lekvárért)
 3. Legalábbis előny...
 4. Lásd az előző hirdetést.
 5. Ezek szétrúgják a poklot. Egyre csak özönlenek befelé és mindig mindenre panaszkodnak.
 6. machine translate language
 7. A Micimackóból ferdítve. Nem ismered mi? Csak a képregény-változatot? Nem tesz semmit...