Harry Potter

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Harrypotterbook.jpg
Harry Potter legfőbb ellensége: A szemtelen ember

Harry Potter (ejtsd: Hári Péter) egy 18. századi, tescós akcióhős. Ő csinálja a varázslatos akciókat, ráadásul gazdaságos.

Egyes források szerint Harry Potter azonos a magyar mondavilág egyik hősével, Hunorral (Csodaszarvas). Mások szerint Magorral azonos, megint mások szerint ő volt Mátyás király, ami végül megcáfoltatott, lévén Potternek kicsi az orra, és sosem hordott babérkoszorút.

A homlokán egy seb található, ezt kiskorában szerezte, mikor a kismotorral száguldozva bebaszta a fejét a pingpongasztalba. A barátai szerint a baleset egy villámtréfa eredményének volt köszönhető, amit videóra vettek és feldobtak a legismertebb videomegosztó portálra.

Gyerekkorában is varázslatos dolgok történtek vele: dühében elrepítette a babot áruló, tescós álszakállas-álmikulást. Rossz volt a bab. (Talán mert kávébab volt?) Később leminősítette az egyik magyar leány-Tesco ellenőrző osztályát, mert nem talált vécépapírt a mosdóban. Később jött rá, hogy azért nem, mert csak a mosakodó részlegig merészkedett, a vécéfülkékbe nem. Sajnos mire ez kiderült, évek teltek el.

Felnőttkorában mindent megtett a Tudjukki néven emlegetett gazdasági válság ellen. A küldetés sikertelen volt. A Tescóban az árak emelkedtek, és mindeközben Amerikát elfoglalták az ufók. Ennek persze semmi összefüggése egymással, csak Potterrel.

Sok írásos emléket hagyott maga után, amelyet bértollnokával, J.K. Rotringgal íratott le.

A tisztességben és idegességben megőszült, nyugdíjba ment és most is ott lévő Potter néha felbukkan a Tesco T betűjének tetején állva éjszaka, és napkeltéig rideg képpel néz bele a sötétbe. Sajnos, az nem ettől lesz világosabb.