Hülyeséggyűjtemény

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Unatkozol? Gyűjtsél hülyeségeket! De csak valódiakat. Add meg a forrásodat! (De mindenképpen! Különben úgyis kiradírozzuk.)

Hülyeségleletek[szerkesztés]

Az év hala[szerkesztés]

Az év hala választását 1984-óta Németországban a német sporthorgász szövetség és az osztrák testvérszervezet kuratóriuma tartja. Különböző társadalmi szervezetek és kuratóriumok bevonásával a halak mellett megválasztják az év állatfajait, rovarait, növényeit azért, hogy a figyelem középpontjába állítsák őket és így felhívják a figyelmet az adott faj jelentőségére, tulajdonságaira, és főként esetleges veszélyeztetett voltára.

2011. év választott halfaja a pénzes pér (Thymallus thymallus). A faj különösen érzékenyen reagál a környezetszennyezésre és ez miatt került veszélyeztetett helyzetbe.

Forrás: Wikipédia

Ide tartozik még (u.i. a vízbe/ből) Paul is.

Jávai leopárd[szerkesztés]

A jávai leopárd eléri a 2,5 métert, tömege a 50 kilogrammot is. Természetvédelmi státusza: végveszélyben lévő. Táplálékát antilopok, halak, majmok és időként dögök képezik. Addig marad gyermekeivel, amíg fel nem nőnek, mint az emberek. Bundája oly értékes, hogy ezért kihalóban vannak, mert vadásznak e fajokra. Látása,hallása, szaglása kiváló. Éjjel vadászik. Debrecen állatkertjeinek egyik „trófeája”. Fogai olyan élesek, mint borotva. Idomítani cirkuszban szokták. Ne próbálja meg Ön, mert megtámadhatja! Karmai élesek. Értelmi képessége akár a fókáét is elérheti. Elsőnek Jonathan Willger tanulmányozta a 2008-as években (kb. 2 évvel ezelőtt).

Forrás: [1]

Mikor fogsz meghalni?[szerkesztés]

„Tudd meg halálod dátumát! Nézz utána, milyen rossz szokások hatnak negatívan életkorod hosszára. Egy egyszerű űrlap kitöltésével megtudhatod mikorra tehető a halálod. Olyan információt is kapsz, mely életstílusod javítását segíti elő.”

Toka ív[szerkesztés]

Ez egy ív a tokádra, ami hatalmas csattanással jár és „lotty” hangja van. Aki ezt túléli, félistennek számít. Eredetileg ez egy tibeti hagyomány, amit az ősi tibeti szerzetesek találtak ki. Ennek a szent rituálénak értelme az, hogy felkészítse a fiatal papnövendékeket a szerzetesi életre. A tokaívet tenyérrel kell osztani, úgy, hogy pontosan illeszkedjen a kezünk a tokára, ellenkező esetben nem hatásos. Blokkolása szinte lehetetlen, elsajátítása akár 80 évbe is telhet, de ha van elég pénzed, 5 perces gyorstalpalón is részt vehetsz...

Forrás: innen buzgott fel

A második legrövidebb cikk[szerkesztés]

A cikk címe: Én
A cikk tartalma: Igen, te.

(A Törlési naplóban megleled.)

A mindent tudás egyeteme[szerkesztés]

Ezt a cikket teljes egészében a Wikipédiából másoltuk ki, tehát semmi bajod nem lehet vele. A Wikipédiának volt. Ezért került ide.

Távolugrás
A távolugrás magasugró szeges cipővel történik. Egy megadott zónán belüli helyről el kell ugrani és minél messzebb ugrani a gödörbe, ezt jelenti a távolugrás.
Forrás
Mint már mondtam: Wikipédia – Ne törd magad, ott ez nem lesz meg. Hiszen azért került ide...