Gyöngyszemezgetés

Az Unciklopédiából
Bouncywikilogo.gif

A világuralomra szert tett Wikipédia Homokozójában felbukkanó egetverő hülyeségek könnyebben tűnnek el az emberi tudás kincsestárából, mint a legyek a sörből,

ha nincs aki megmentse őket. De van: az UNCIKLOPÉDIA !!!!!

Íme:

blurry [1][2][szerkesztés]

– I'm coming undone sziasztok! en meg uj vagyok itten meg csak mama regisztraltam! szeretnem segiteni az emberiseget, ami azt jelenti hogy tanacsokat adni,megbeszelni ha netan valammi bantja valakit, es valami uton modon segiteni! ezert irjatok batran ami tolem telik mindent meg csinalok ertetek es mindenben segiteni fogok probalni bar amenyi tolem telik! nagyon szeretnem ha sikerulne nektek olvasoknak segitenem! szerintem mar igy ebbol kiveve amit irtam rajohetetek hogy mivel szeretek foglalkozni, de ennek elenere en szeretem ezt afoglalkozasomat, az emberiseg segitseget! ijen feladatban mar volt reszem sok emberen segitettem mar, tanacsokkal, es segitsegemmel! szerintem ok halasak ezert! szamomra ez nagyon nagy bolldogsag, es szerintem nincsen sok ijen ember mint amien en vagyok! tehat csak batran irjatok, es en segitek barmiben ha kell, ha kell meg szemejesen is beszelgethetunk es segitenni is fogok! ha az emberiseg az en segitsegemet kerni fogja az csak az en bodogsagom lesz! koszonok mindent a Wikipedianak is mivel ha nem letezne en nem is segithetnek nektek embereknek, koszonok megegyszer mindent Wikipedia! alairas Andrea!!!

(majd itt is lesz valami)[szerkesztés]


Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)


  1. Ez a remekmű valszeg Fülig Jimmy hagyatékából került elő, de ez már sosem bizonyosodik be.
  2. Meg nem erősített információink szerint a kormány ezt az opuszt akarja felhasználni az irodalomtanárok kontraszelekciójára:
    • A jó tanárok ezt olvasva rögtön öngyilkosságot követnek el.
    • A rosszak életben maradnak.