Fifi La Fume

Az Unciklopédiából
(Fifi Le Fume szócikkből átirányítva)
(Ez a szócikk lefordítandó. Agyarról magyarra.)

Fifi La elszívó Fume, született (b. május 16, 1975, és az egyik legszexisebb rajzfilmfigurák közül. Kívül Minerva Mink.

Fifi

A token etnikai kisebbség által bérelt hollywoodi filmrendező és liberális Steven Spielberg, akkor fel kell párosítani rá a forró csaj a Ghost in the Shell, egy ázsiai csajt, egy-egy leszbikus anime fellépés.

Ő egy knock-off a legnagyobb francia valaha Pepe Le Pew.

Gyermekkora és születése[szerkesztés]

Fifi egy szép verőfényes napon Franciaországban látta meg a verőfényes napvilágot.[1]Szülei Claude La Fume és Maria Antoinette La Fume álnéven adtak interjút a kíváncsi bulvárújságíróknak. Maria Antoinette két dologról volt nevezetes: go-go táncosként kereste kenyerét, és gyakorta elvesztette a fejét. Így esett, hogy megesett, és emiatt egy Claude nevű képregényrajzolónak el kellett vennie feleségül. Az pontosan soha nem fog kiderülni, akkoriban mi, hogy, és kivel történt, de az bizonyos, azon a verőfényes nempécsi napon Fifi először lebegtette meg hosszú, csábos hosszú szempilláit, és szép csendben lemászott arról az A/4-es rajzlapról, amire eredetileg rajzolták. Születése tehát rejtély. Rossz nyelvek a Pygmalion-Gepettó Apó komplexust emlegették az esemény kapcsán.

Fifi akárhogy nézzük is, egy olyan lila-fehér borzféle, aki gyerekkorában jelentős mennyiségű francia sajtot fogyasztott el, és ez igen mély nyomokat hagyott illatmirigyében.

Szülei, biztos távolságot tartva, de megpróbálták úgy nevelni őt, hogy olyan becsületes beszélő borz váljon belőle, aki sikerrel pályázhat a Narnia Krónikái moziváltozatának szereplőválogatásán.

Fifi hallottam, hogy egy iskola nevezett tetőpontja looniverity Amerikában.Arról álmodott, hogy egyszer nagy rajzfilmfigura lesz, mint a bálványa Pepe Le Pew. A lány végül beeged családja menni még akkor is egyértelmű volt az egész országban. És a bal menni Acme Acres, amikor 15 éves volt 1990-ben részt venni tetőpontja looniversity. Élt a junkyard. Even bár ő egy régi autót élni, nem teszi az élet sokkal jobb neki.

Oktatás[szerkesztés]

Fifi szegregált iskolába járt, aztán egy olyan helyre vették föl, aminek baromira nem volt semmi értelme. Élete csúcspontja az volt, amikor kapott egy részt egy diáklányból. De amikor már majdnem a csúcsra jutottak, akkor otthagyta az egészet, mert már rangidős volt. A következő Albániában gyalogolt egy sötét utcai sikátorban, na ez volt a második csúcspontja az életének.

Tévés karrier[szerkesztés]

Végül, Fifi hallott öntés mintegy valóságshow nevű Tiny Toons 1990-ben volt a Looney Tunes típusú show-val egy fiatalabb öntött. cserélje Tweety Bird egy karakter nevezett Sweety madár. Szerezd meg a képet. Ez volt az iskoláról élet tetőpontja looniversity és ő kapta a fő szerepet a valóságshowban. Meg akarta ragadni a lehetőséget. Ő meghallgatáson. A rendező, Steven Spielberg hitte, hogy jó leadott tagja a show.

Személyes élet[szerkesztés]

Mivel a karrierje a kis figurát, ő lett rich.She vettem egy szuper kastély Beverly Hills-i és az emberek szerették őt. A lány gazdag elkényeztetett lány though. She volt egy nagy gyűjtemény a drága parfümök. Néha ő is büdös, mert lehetővé tenné, hogy túl sok parfümöt tovább. Az egyik ilyen volt Jimmy Neutron. Ő didnt bajba becuause volt elég gazdag ahhoz, hogy hajtsa be a jogi bírósági rendszer az ő javára. Plusz, ő volt a női és a nőstények általában tartják áldozatok a nemi erőszak bűncselekmény. Szerette enni édességet és süteményeket és divatos francia ételeket éttermekben az ő szabadidejében. Ugyanakkor szerette édességet. Azt lehet enni sok közülük. Egy interjúban, Babs Bunny, egyik barátja így nyilatkozott: Fifi lehet enni csokit 70 ecliars egyszerre (meg kell kapnia kövér most).

Fifi most[szerkesztés]

35 éves korára teljesen magába zuhan. Nem elég, hogy kora miatt kiöregszik a legfontosabb és a multik számára egyetlen lényeges vásárlói célcsoportból, és ezért átkerül a DédiCsúz mobilcsomag felhasználói közé, munka és férj (barátnő) nélkül néz szembe a mindennapokkal.

Fifi igyekszik karcsúsodni, és szálljon le ő nemi függőség. 2007-ben, ő lett a versenyző bíró francia-kanadai Idol mellett Celine Dion és Rene Levesque, és ismét ezúttal a francia's Got Talent. Ő úgy gondolták, hogy a jelenleg társkereső Wayne Gretzky és az ő álma most saját egy jégkorong-válogatott, ő azt javasolja, a quebeci szeparatisták, hogy alakult 2012-ben. Azonban az álom szétesett, és most igyekszik némi tanácsadás. Btw, Wayne Gretzky kifogásolta, hogy õ ötlete a fajok közötti házasságot. Az a hír járta Fifi volt társkereső vagy Tila Tequila és Mandy (még Sam barátnője) a Totally Spies, és egyik sem igaz.

Filmográfia[szerkesztés]

  • Fifi Angyalai
  • Fifi Angyalai visszatérnek
  • Fifi Angyalai az elmaradt gázsit követelik
  • Pici Tintás[2] Pacák - Nyári vakáció
  • Pici Tintás Pacák - Újratöltve
  • Pici Tintás Pacák - Forradalmak
  • Pici Tintás Pacák 4.- A zenetáborban
  • Pici Tintás Pacák 5. - Az esküvő

Albumok[szerkesztés]


  1. Már a verőfényes jelzőből kitalálhattuk, hogy szó nincs a perverz humorérzékkel rendelkezők által mediterrán éghajlatúnak csúfolt Pécs városáról, ahol az eső csak annyi időre áll el, hogy helyett adjon a röpke negyedórás felhőszakadásoknak.
  2. Little Drunken Toons 1-5.